Sesob Başkanı Köksal, Meclis Başkanı Yılmaz’ı Tebrik Etti

Sesob Başkanı Köksal, Meclis Başkanı Yılmaz’ı Tebrik Etti
Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz’ın, Türkiye Büyük Millet Meclis Başkanlığı’na seçilmesinden dolayı çok mutlu olduklarını söyl...

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz’ın, Türkiye Büyük Millet Meclis Başkanlığı’na seçilmesinden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

SESOB Başkanı Köksal yaptığı açıklamada, "Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına aday gösterilerek TBMM Genel Kurulunda meclis başkanlığının 4. oylamasında AK Parti adayı, Sivas milletvekili ve aynı zamanda Milli Savunma Bakanı olan Sayın İsmet Yılmaz’ın 258 oy alarak meclis başkanı seçilmesi bizleri de çok sevindirmiştir" dedi.

Köksal, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sayın Bakanımız seçildiği günden itibaren mütevazi kişiliği, uzlaştırıcı oluşu ve bilgi birikimleriyle her zaman bizlerin takdirini kazanmıştır. Bakanlık yaptığı dönemde Sivas’ımız için ve esnafımızın sorunları için her zaman bizlere yardımcı olmuştur. Yapılan oylama sonrasında yüce meclise seçilerek, daha büyük sorumluluklar almıştır. Halkımızın iradesini temsil eden en üst makam olan TBMM başkanlık görevini de İnşallah en güzel şekilde yapacaktır. Ülkemize, Türkiye Büyük Millet Meclisimize ve ilimize hayırlı olsun. Hemşerimiz olan ülkemizin meclis başkanı Sayın İsmet Yılmaz ‘a yeni görevinde başarılar diliyor onunla gurur duyuyoruz.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.