Sevilen Bürokrat Çalışır Emekli Oldu

Sevilen Bürokrat Çalışır Emekli Oldu
Kahramanmaraş Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) bünyesinde bulunan Strateji ve Koordinasyon Müdürlüğü ile Rehberlik ve Denetleme Müdürlüğüne vekâlet eden Kahramanmaraş’ın sevilen bürokratlarından Adil Çalışıremekliye ayrıldı.

Onikişubat İlçe Kaymakamı ve YİKOB Başkanı Mustafa Anteplioğlu tarafından dar kapsamlı verilen veda yemeğine YİKOB Müdürleri ve Adil Çalışır’ınvekâlet ettiği Müdürlüklerin personelleri katılırken yemekte yapılan konuşmalar duygulu anların yaşanmasına sebep oldu.

19 yıl Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ), 7 yıl Köylere Hizmet Götürme Birliği ve 1 yılı YİKOB bünyesinde olmak üzere 27 yıl devlete hizmet ettiğini belirten Adil Çalışır; “Çok şükür alnımızın akı ile bu 27 yılı tamamladık, görev yaptığımız süre içerisinde bu gök kubbede bir hoş seda bıraktıysak ne mutlu bize” dedi.

Onikişubat İlçe Kaymakamı ve YİKOB Başkanı Mustafa Anteplioğlu ise yaptığı kısa konuşmada; “ Adil Çalışır’la birlikte çalıştığımız zamanlardan bizler her zaman Adil beyin çalışmalarından menmun kaldık, işini iyi ve adı gibi Adil yapan Adil Çalışır’dan Allah razı olsun. Rabbim bize de bu günleri yaşamayı nasip etsin” dedi.  Günün önemine binaen emekliye ayrılan Adil Çalışır’a bir pano ve takdirname verildi.         

1-616.jpg

2-487.jpg3-306.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.