Seydikemer'de Gaziler Ve Şehit Ailelerine İftar Yemeği Verildi

Seydikemerde Gaziler Ve Şehit Ailelerine İftar Yemeği Verildi
Seydikemer Kaymakamlığı tarafından düzenlenen organizasyonla Gaziler ve Şehit Aileleri iftar yemeğinde bir araya geldi. Organizasyona Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer de katıldı.

- Seydikemer Kaymakamlığı tarafından düzenlenen organizasyonla Gaziler ve Şehit Aileleri iftar yemeğinde bir araya geldi. Organizasyona Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer de katıldı.

Seydikemer Kaymakamlığı tarafından Yaka Mahallesi’nde bulunan Yakapark Restaurant’ta Gaziler ve Şehit Aileleri için düzenlenen iftar yemeğine Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Seydikemer Garnizon Komutanı Mehmet Şenyiğit, İl Müftüsü Abdurrahman Koçak, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve yardımcısı Hüseyin Turhan, Seydikemer Müftüsü Aslan Çıtır, Fethiye ve Seydikemer ilçe idare kurulu üyeleri ve muhtarlar katıldı

Yakapark Restaurant’ın doğal güzelliği eşliğinde verilen iftar yemeği öncesinde Vali Güvençer ve diğer protokol üyeleri şehit yakınlarını masalarında tek tek selamladı. Yemek öncesinde ilahi ve genç neyzenlerin sunumu yer aldı. İftar yemeğinin ardından ise Kaymakam Muammer Köken düzenlenen programla ilgili bir konuşma gerçekeleştirdi. Şehitlik mertebesinin herkes tarafından arzu edilen ama herkese nasip olmayan bir mertebe olduğun adikkat çeken Köken, bir önceki görev yaptığı Bingöl’ün Genç İlçesinde yaşadıklarının derin üzüntüsü içinde olduğunu vurguladı. Vali Mustafa Hakan Güvençer de Seydikemer’de yapılan bu programdan oldukça etkilendiğini ifade ederek Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken’e teşekkür etti.

SEYDİKEMER'DE GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİNE İFTAR YEMEĞİ VERİLDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.