Seyhan’da Mesleki Eğitim Hareketliliği

Seyhan’da Mesleki Eğitim Hareketliliği
Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinatörü olduğu mesleki eğitim geliştirme çalışmaları kapsamında yurtdışından çok sayıda uzman ve öğretmen, Adana’ya geldi.

- Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinatörü olduğu mesleki eğitim geliştirme çalışmaları kapsamında yurtdışından çok sayıda uzman ve öğretmen, Adana’ya geldi.

Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinatörü olduğu ve AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezince finanse edilen, “Development of guidance and counselling instruments in vocational education” isimli LDV ortaklık projesi kapsamında ‘hareketlilik’ ismi verilen etkinliklerin ilki düzenlendi.

Etkinliğe, Bulgaristan, Romanya, Polonya, Slovenya, İtalya ve İspanya ülkelerinden mesleki eğitime yönlendirme çalışmaları yapan toplam 16 uzman ve öğretmen katıldı. Bu kapsamda projenin konusu olan mesleki eğitime yönlendirme ile ilgili Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü toplantı salonunda Proje Koordinatörü Yalçın Yavuz Bellikli başkanlığında toplantı düzenlenirken, toplantıların ardından çeşitli mesleki okullar ziyaret edildi.

Adana İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet’in de katıldığı etkinlik kapsamında Seyhan Kaymakamı Ahmet Çınar makamında ziyaret edildi, etkinlik sonunda katılımcılara sertifika verildi.

Projenin bir sonraki hareketliliğinin, 25-30 Kasım tarihinde İspanya’nın Badajoz kentinde yapılacağı bildirildi.

SEYHAN’DA MESLEKİ EĞİTİM HAREKETLİLİĞİ

SEYHAN’DA MESLEKİ EĞİTİM HAREKETLİLİĞİ

SEYHAN’DA MESLEKİ EĞİTİM HAREKETLİLİĞİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.