Şeyma İle Emre Hayatlarını Görkemli Bir Düğünle Birleştirdiler

Şeyma İle Emre Hayatlarını Görkemli Bir Düğünle Birleştirdiler
Ordu’nun Fatsa ilçesinde yayın yapan Yeni haber Gazetesi sahibi Yavuz Selim Eser’in oğlu Emre Eser, hayatını Şeyma Ersoy ile birleştirdi.Görkemli bir düğünle Yalçın Otel’de dünya evine giren Şeyma-Emr...

Ordu’nun Fatsa ilçesinde yayın yapan Yeni haber Gazetesi sahibi Yavuz Selim Eser’in oğlu Emre Eser, hayatını Şeyma Ersoy ile birleştirdi.

Görkemli bir düğünle Yalçın Otel’de dünya evine giren Şeyma-Emre Eser çiftinin nikahını Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayana kıyarken, nikah şahitliğini AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve Akın Sezer yaptı.

Nikahı kıyan Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan nikah merasiminde yaptığı açıklamada, “Genç çiftlere mutluluklar diliyorum. Allah bir yastıkta kocatsın” dedi.

Genç çiftlere mutluluklar dileyen Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı ise “Şeyma ve Emre yeni bir hayata başlangıçlarını bugün yaptılar. Ömür boyu kendilerine mutluluklar dilerim” diye konuştu..

Kendilerinden 3 çocuk yapmalarını istiyorum diyerek sözlerine başlayan AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener; “İki ailenin mutluluğuna şahit olduk. Gençlerimiz Şeyma ve Emre’ye bir ömür boyu mutluluklar dilerim” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, evlilik cüzdanını geline ve damada birlikte verdi.

Yakın aile eş dost ve akrabaların katıldığı düğünde genç çiftlerin mutluluğu gözlerinden okunurken, konuklar çalan müzikler eşliğinde doyasıya eğlendiler.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren eğlence sonrası Şeyma-Emre Eser çifti yaptıkları açıklamada, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, mutluluğumuzu paylaşan herkese çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Baba Yavuz Selim Eser ise “Evlatlarımız Şeyma ve Emre’nin düğün törenine katılarak, bizleri bu mutlu günümüzde onurlandıran tüm davetlilere ne kadar teşekkür etsek azdır. Sağ olsunlar, var olsunlar” ifadelerini kullandı.

ORDU’NUN FATSA İLÇESİNDE YAYIN YAPAN YENİ HABER GAZETESİ SAHİBİ YAVUZ SELİM ESER'İN OĞLU EMRE ESER, HAYATINI ŞEYMA ERSOY İLE BİRLEŞTİRDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.