Seyyar Baz İstasyonu Korkutuyor

Seyyar Baz İstasyonu Korkutuyor
Adana’nın Pozantı ilçesindeki Akçatekir Yaylası sakinleri, evlerinin yanına konulan mobil baz istasyonunun kaldırılmasını istiyor.

- Adana’nın Pozantı ilçesindeki Akçatekir Yaylası sakinleri, evlerinin yanına konulan mobil baz istasyonunun kaldırılmasını istiyor.

Akçatekir Yayla Şenlikleri’nin düzenlendiği Çarşıüstü mevkiine üzerinde verici bulunan bir minibüs park edildi. Durum fark ederek aracın yanına giden yayla sakinlerine minibüs şoförü ve yanında bulunanlar, “Şenlik için geldik. Bu araçtan hem çekim yapılacak hem de aydınlatma sağlanacak” yanıtını verdi. Söylenenlere inanan vatandaşlar, bir süre sonra minibüsün aslında mobil baz istasyonu olduğunu öğrendi. Vatandaşların durumu aktarması üzerine muhtar Tahsin Güngör, yayla sakinleri ile beraber Pozantı Belediyesi’nin Akçatekir Yaylasına gitti. Vatandaşlar, buradaki girişimlerden bir sonuç alamadı.

Kentin stresinden ve sıcak havanın olumsuz etkilerinin yanı sıra sağlıklı bir ortam olduğu için yaylaya geldiklerini belirten vatandaşlar, “Burası daha sağlıklı diye geldik ama burnumuzun dibine baz istasyonu koydular. Bir de utanmadan yalan söyleyerek bizi kandırdılar. Baz istasyonu olduğunu bilseydik araçlarını park etmelerine izin vermezdik. Biz radyasyon tehlikesiyle yan yana yaşamak istemiyoruz. Yetkilileri olaya el atsın ve sağlığımızla oynanmasına müsaade etmesinler” diye tepki gösterdi.

SEYYAR BAZ İSTASYONU KORKUTUYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.