Seyyar Satıcılar Yürüdü

Seyyar Satıcılar Yürüdü
Sokak Satıcıları Esnaf Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyesi seyyar satıcılar, zabıtalar ile yaşadıkları sorunlara çözüm bulunması için yürüyüş düzenledi.

- Sokak Satıcıları Esnaf Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyesi seyyar satıcılar, zabıtalar ile yaşadıkları sorunlara çözüm bulunması için yürüyüş düzenledi.

İnönü Parkı’nda toplanan çok sayıda seyyar satıcı, seslerini duyurmak için yürüyüş düzenledi. Seyyar atıcılar, emniyet görevlilerinin güvenlik önlemleri altında Büyükşehir Belediye Başkanlığı binasına kadar yürüdü.

Burada Sokak Satıcıları Esnaf Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Saylan, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye takdim edilmek üzere bir buket çiçeği ilgili yetkililere teslim etti. Ekmeklerini kazanmaktan başka çarelerinin olmadıklarını ifade eden Hasan Saylan, “Allah şahittir bizler, her zaman olduğu gibi Hüseyin Sözlü başkanımızı ve ekibini çok seviyoruz. Ama evimize de ekmek götürmek istiyoruz. Bizler şunu diyoruz: İnsanları yaşat ki devletimiz yaşasın, insanları yaşat ki o ilin ekonomisi kalkınsın, insanları yaşat ki topluma huzur gelsin. Bizler çoluk çocuğumuzun nafakası için yolumuzdan bu şekilde geri adım atmayız. Bunu söylerken devletin memuruna, devletin yetkililerine dikleşme anlamına gelmiyor, bizler o saygımızı yitirmeyeceğiz. Sadece bizleri insan olarak karşılarına alıp, toplum olarak bu işi kalıcı Adana’mıza daha güzel bir eser ortaya çıkaralım” dedi.

Açıklamaların ardından grup, Büyükşehir Belediyesi’nden gelen yetkililerden Başkan Hüseyin Sözlü ile görüşme sözü alıp, olaysız bir şekilde dağıldı.

SEYYAR SATICILAR YÜRÜDÜ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.