SGK Personeli İftarda Biraraya Geldi

SGK Personeli İftarda Biraraya Geldi
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kahramanmaraş İl Müdürlüğü tarafından personel ve aileleri ile kurum çalışmalarına katkıda bulunanların davetli olduğu iftar yemeği verildi.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kahramanmaraş İl Müdürlüğü tarafından personel ve aileleri ile kurum çalışmalarına katkıda bulunanların davetli olduğu iftar yemeği verildi.

SGK Kahramanmaraş İl Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen programa; SGK İl Müdürü İsmail Balakan, kurum yöneticileri İl Müdürlüğü personel ve ailelerinin yanı sıra müfettişler, kurumdan daha önce emekli olmuş personel, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve basın mensupları katıldılar. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ile Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci de başka bir yerdeki belediye iftarı nedeni ile programa biraz geç katıldı.

sgk-9.jpg

İftar yemeği sonrasında yapılan duanın ardından SGK’dan daha önce emekli olmuş personele Kuruma verdikleri emeklerden dolayı birer teşekkür plaketi verildi. Ayrıca Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Belediye Başkan Yardımcısı Akif Kahveci ve Belediye Meclis üyesi Ali Dökme’ye SGK İl Müdürlüğü çevre düzenlemesine yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür plaketi verildi.

Bu arada SGK faaliyetlerinin kamuoyuna duyurulmasına katkılarından dolayı Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abid Vanlı ile Edeajans Haber sitesi Genel Koordinatörü Mustafa Nuri Şirin’e de birer plaket verilerek teşekkür edildi. Programda daha sonra plaket alanlarla birlikte topluca hatıra fotoğrafı çektirildi.

Sosyal Güvenlik Kurumu Kahramanmaraş İl Müdürü İsmail Balakan iftar programı sonrası yaptığı açıklamada; “ Burada personelimiz ve aileleri ile birlikte çok güzel huzur içinde bir iftar programı gerçekleştirdik. Emekli personelimizi de hem iftarla hatırlayalım hem de onların bizi hatırlaması için plaket verelim istedik. Hep birlikte geçmişi yad ettik. Katılan herkese teşekkür ediyor, tekrarını diliyorum” diye konuştu.

2-20160702090243.jpg3-869.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.