Sgk’dan 6552 Sayılı Yapılandırma Uyarısı

Sgk’dan 6552 Sayılı Yapılandırma Uyarısı
Mardin’in Midyat İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürü Abdurrahim Güneş, 6552 sayılı kanun çerçevesindeki borçlarla ilgili son yapılandırma tarihinin 2 Şubat olduğunu anımsattı.

- Mardin’in Midyat İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürü Abdurrahim Güneş, 6552 sayılı kanun çerçevesindeki borçlarla ilgili son yapılandırma tarihinin 2 Şubat olduğunu anımsattı.

Mardin’in Midyat İlçe SGK Müdürü Abdurrahim Güneş, 6552 sayılı kanun çerçevesindeki borçların yapılandırılmasına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Güneş, vatandaşların yasa kapsamına giren borçları için

2 Şubat 2015’e kadar SGK müdürlüklerine başvurmaları gerektiğini belirterek, “Başvuruların posta yolu ile yapılması halinde, taahhütlü, iadeli taahhütlü, PTT Kargo, ya da APS yolunun tercih edilmesi şartıyla başvuru formunun postaya verildiği tarih Kuruma verildiği tarih olarak kabul edilecektir. Buna karşın adi posta yolunun tercih edilmiş olması halinde ise başvuru formunun Kurum evrak kayıtlarına giriş tarihi Kuruma verildiği tarih olarak kabul edilecektir” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.