Shota: “Zor Bir Maçtı”

Shota: “Zor Bir Maçtı”
Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, 2-0’lık galibiyetle sonuçlanan Torku Konyaspor maçının ardından, “Zor bir maçtı” dedi.

- Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, 2-0’lık galibiyetle sonuçlanan Torku Konyaspor maçının ardından, “Zor bir maçtı” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Kasımpaşa’nın, Torku Konyaspor’u 2-0 mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu.

Zor bir karşılaşma olduğunu dile getiren Shota Arveladze, “Biraz defansif geçti. Konyaspor kontrollü oynadı. Maçın böyle geçeceğini bekliyordum. Önemli bir dakikada gol atarak devreyi önde kapattık. İkinci devre net 4 pozisyonu harcadık. Bunları değerlendirseydik, daha rahat bir maç oynayabilirdik. Doğru hamleler de yaptık. Gol yemeden önemli bir 3 puan aldık” diye konuştu.

TORKU KONYASPOR CEPHESİ

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ilk devre dengede giden bir oyun olduğunu ifade ederek, “Hücum gücü fazla olan bir takım vardı karşımızda. Devamlı geri pas yaparak kendi hatamızdan gol yedik. İlk devre içeriye moralsiz girdik. Sonra ikinci devre Djalma ile ileriyi kalabalıklaştırdık. Bunu yaparken de kendi kalemizde pozisyon vermeye başladık. Skoru dengelemeye çalışırken ikinci golü yedik. Şimdi biraz daha yürekli oynamamız gerekiyor ama sakatlıklarımızın iyileştiği bu hafta sonrasında Marika, Djalma, Uğur gibi futbolcuların kendisini çabuk toparlaması gerekiyor. Eski Konyaspor’un hızlı bir şekilde ortaya çıkması gerek” dedi.

“EN AZ 10 PUANDA OLMAMIZ GEREKİYORDU”

“Bizim özel olarak Scarrione ve Babel ile ikili sıkıştırma yapmamız gerekiyordu” diyen Bakkal, sözlerine şöyle devam etti:

“Bugün ikinci bölgede baskı yapamadık. Bunu yapamayınca, ne yapsanız da tutmuyor. Bugün hangi taktikle oynarsanız oynayın coşku ortaya çıkmalıydı. Taktiklerin ne olduğu önemli değil, yürekli oynayamadık. Bu şekilde maçı çevirmeniz çok zor. İster motivasyon olsun ister Kasımpaşa’nın alan vermemesi olsun birçok sebep var mağlubiyetimizde. Şu ana kadar başarısız olduğumuzu düşünüyorum. Bizim şu anda en az 10 puanda olmamız gerekiyordu. Sezon başından beri Djalma, Marika, Hasan gibi futbolcularım 6 hafta yoktu. Ama bu eksikliklere rağmen daha çok puan toplayabilirdik. Kaliteli bir kadromuz var. Hleb’in ve Djalma’nın devreye girmesi, Hasan’ın formuna ulaşması, yani bir an önce bunların olması gerekiyor. Haftaya kazanmamız gereken bir maç oynayacağız” açıklamasını yaptı.

SHOTA: “ZOR BİR MAÇTI”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.