Şiddetli yağmur giresun’da etkili oldu

Şiddetli yağmur giresun’da etkili oldu
Giresun'da etkili olan şiddetli yağmur Karadeniz sahil yolu ve toplama yol üzerinde tıkanmalara yol açarken, bazı iş yerlerinde ise su baskınlarına sebep...

Giresun'da etkili olan şiddetli yağmur Karadeniz sahil yolu ve toplama yol üzerinde tıkanmalara yol açarken, bazı iş yerlerinde ise su baskınlarına sebep oldu.

İftar sonrası etkili olan şiddetli yağışlar aralıklarla sürdü. Etkili olan yağış sonrası su birikintileri oluştu Belediye yetkilileri ve itfaiye su birikintilerine müdahale ederken Polis ise toplama yolu kısa süreli trafiği kapatarak trafiği şehir içine verdi. Ekiplerim hummalı çalışması sonrası tıkanıklıklar açılırken trafik kontrollü olarak yeniden açıldı.

Yağmur sonrası Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ersoy, ekiplerin çalışmasını takip etti.

Kuvvetli bir yağmur yağdığını ve ufak tefek su baskınları haricinde ciddi bir sorunla karşılaşmadıklarını belirten Ersoy, " Karadeniz sahil yolunda sıkıntılar yaşadık, menfezlerin doluluğu bizi sıkıntıya düşürüyor. Yan yol dediğimiz Karadeniz sahil yolunun şehir içi geçişi olduğu gibi su altındaydı. Trafiği keserek ekiplerimiz anında müdahale etti. Su tahliye oldu şuan temizlik işlemlerini yaptırıyoruz" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.