Sigara Kaçakçısı Kaçarken Polise Çarptı

Sigara Kaçakçısı Kaçarken Polise Çarptı
Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde "Dur" ihtarına uymayarak kaçan sigara kaçakçısı, çarptığı bir polis memurunu yaraladı.

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde "Dur" ihtarına uymayarak kaçan sigara kaçakçısı, çarptığı bir polis memurunu yaraladı. Aracının lastiğine ateş edildikten sonra yaya olarak kaçmak isteyen şahıs, vatandaşların da yardımıyla yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Kahramanmaraş'tan Gaziantep'e kaçak sigara götürüleceği bilgisini alan polis, Türkoğlu ilçesine bağlı Beyoğlu Mahallesi'nde tedbir aldı. Polis, şüpheli otomobili durdurmak istedi. Polisin "Dur" ihtarına uymayan sürücü olay yerinden kaçtı. Polis ateş açarak kaçan otomobilin lastiğini patlattı. Yaklaşık 15 kilometre patlak lastik ile kaçan sürücü, polis memurlarından F.S.'yi de çarparak yaraladı.

Lastiği patlak olduğu halde daha fazla kaçamayan şahıs, araçtan inerek Beyoğlu Mahallesi sokaklarına girdi. Vatandaşların da yardımı ile yakalanan ismi açıklanmayan şahıs, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.,

Görgü tanığı Adem Orçan, evde kahvaltı yaptığı sırada silah sesleri duyduğunu belirterek, "Kavşakta 3 araç peş peşe dönmeye başladı. Kahvaltıyı yarım bırakarak olay yerine geldim. Bir şahıs otomobilden inerek Beyoğlu Mahallesi'nin içine doğru kaçmaya başladı. Sonra ise vatandaşlarımızın yardımı ile yakalayıp polise teslim ettik. Sonra öğrendik ki kaçakçıymış aracın içi arka koltukları sigara doluydu, eroin ve esrar da olduğunu söylüyorlar" dedi.

Yaralı polis memuru F.S. ise olay yerine gelen polis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Sigara Kaçakçısı Kaçarken Polise Çarptı

Sigara Kaçakçısı Kaçarken Polise Çarptı

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.