Siirt’te 8 Milyon Lira Doğrudan Gelir Desteği Verilecek

Siirt’te 8 Milyon Lira Doğrudan Gelir Desteği Verilecek
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 8 bin çiftçiye mazot, gübre ve toprak analizi desteği ödemeleri sürüyor.Siirt Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İzzet Murat, çiftçiler tarafından üret...

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 8 bin çiftçiye mazot, gübre ve toprak analizi desteği ödemeleri sürüyor.

Siirt Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İzzet Murat, çiftçiler tarafından üretimi yapılan ürünlere ait mazot, gübre, toprak analizi ve yem bitkileri desteği için Siirt genelinde toplamda 8 bin 528 çiftçiye, 8 milyon 145 bin 515 lira tarımsal destek yapılacağını söyledi. Murat, "Çiftçilerimiz tarafından üretimi yapılan ürünlere ait mazot, gübre ve toprak analizi desteği olarak ilimiz genelinde 7 bin 738 çiftçimize 7 milyon 240 bin 754 lira destek yapılacak. Ayrıca yem bitkileri desteği kapsamında da 790 çiftçimize 904 bin 761 lira olmak üzere, il genelinde toplamda 8 milyon 145 bin 515 lira tarımsal destek ödenecek" dedi.

Ödemelerin, Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasının son hanesi 4 ve 6 olanlar 6 Mart 2015 tarihi ve Cumartesi, Pazar günleri, 1 ve 8 olanlar 13 Mart 2015 tarihi ve Cumartesi, Pazar günleri alınabileceği kaydedildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.