Siirt'te Köy Minibüsü Devrildi: 1 Ölü, 16 Yaralı

Siirtte Köy Minibüsü Devrildi: 1 Ölü, 16 Yaralı
Siirt'in Pervari ilçesinden Mersin'e gitmekte olan köy minibüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole uçtu. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 16 kişi de yaralandı.

- Siirt'in Pervari ilçesinden Mersin'e gitmekte olan köy minibüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole uçtu. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 16 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, bugün öğle saatlerinde Pervari ilçesi Bent köyünden Mersin'e gitmekte olan Mehmet Sait Acar yönetimindeki 27 Z 8616 plakalı minibüs, bulundukları köyden yaklaşık 10 kilometre mesafedeki Yukarıbağcılar köyü yakınında virajı alamayarak şarampole yuvarlardı. Kazada 17 kişi yaralanırken, olay yerine sevk edilen 112 sağlık ekipleri, yaralıları olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Pervari İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Cengiz Dündar (17) hayatını kaybetti. Pervari İlçe Devlet Hastanesi'nde tedavi gören 16 yaralıdan 10'u Siirt Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunmayan 3 kişi Pervari Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, durumu ağır olan 3 kişinin de Van Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi.

Siirt Devlet Hastanesi’ne gelen bir yaralı yakını, köy minibüsü olan araçta bulunan 17 kişinin Mersin’e gitmek üzereyken Yukarıbağcılar köyü yakınlarında şarampole uçtuğunu söyledi.

Kazayla ilgili geniş çapta soruşturma başlatıldı.

SİİRT'TE KÖY MİNİBÜSÜ DEVRİLDİ: 1 ÖLÜ, 16 YARALI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.