Siirt'te Liseli Kızlar Arası Atletizm Yarışmaları Düzenlendi

Siirtte Liseli Kızlar Arası Atletizm Yarışmaları Düzenlendi
Siirt’te 22 Aralık 2014 tarihinde düzenlenen lisede okuyan kızlar arası atletizm il yarışmasında, Zübeyde Hanım Anadolu ve Mesleki Teknik Lisesi öğrencileri 3 bin metrede il birinciliği derecesini aldı.

- Siirt’te 22 Aralık 2014 tarihinde düzenlenen lisede okuyan kızlar arası atletizm il yarışmasında, Zübeyde Hanım Anadolu ve Mesleki Teknik Lisesi öğrencileri 3 bin metrede il birinciliği derecesini aldı.

Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm İl Temsilciliği tarafından İpekyolu'nda organize edilen yarışmaya katılan Zübeyde Hanım Lisesi öğrencilerinden Nurcihan Oysal il 1.'liği, Kadriye Kılıç il 2.'liği, Selma Oysal il 3.'lüğü, Esma Oysal il 4.'lüğü ve Hatice Oysal da il 8.'liği derecesini aldı.

Takım antrenörü Aslan Çakmak, gruptan çıkan öğrencilerin bölge finallerinde Siirt’i temsil edeceğini söyledi.

Okul müdürü İdris Yolbaş ise, son dönemde okul olarak sportif faaliyetlerde önemli dereceler aldıklarını belirterek, "Antrenörümüz Aslan Çakmak’a ve beden eğitimi öğretmenimiz Sedat Baran’a teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize katılacakları diğer yarışmalarda başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.