Sıkıntının Adı: Savunma

Sıkıntının Adı: Savunma
Beşiktaş’ta, Kasımpaşa maçı öncesi savunma krizi yaşanıyor. Bu nedenle teknik direktör Slaven Bilic’in Kasımpaşa karşısında savunmada genç futbolcu Atınç Nukan’a görev vereceği öğrenildi.Siyah-beyazlı...

Beşiktaş’ta, Kasımpaşa maçı öncesi savunma krizi yaşanıyor. Bu nedenle teknik direktör Slaven Bilic’in Kasımpaşa karşısında savunmada genç futbolcu Atınç Nukan’a görev vereceği öğrenildi.

Siyah-beyazlı futbolculardan Franco’nun cezalı olması ve Sivok’un da sakatlığının bulunması sebebiyle tandemde genç Atınç Nukan’a Kasımpaşa maçında büyük iş düşecek.

SAVUNMA KRİZİ

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Kasımpaşa’yı konuk edecek Beşiktaş’ta savunmadaki bazı oyuncuların sakat ve cezalı olması Hırvat teknik adam Slaven Bilic’i farklı alternatiflere itti.

Genç Pedro Franco ve İsmail’in cezalı olması, Sivok’un sakatlığının bulunması sebebiyle teknik direktör Slaven Bilic’in Kasımpaşa maçında nasıl bir defans kurgusu ile sahada olacağı merak ediliyor. Elinde çok seçenek bulunmayan başarılı teknik adamın adamın tandemde Ersan - Atınç ya da Atınç - Atiba ikilisinden birisini oynatması bekleniyor. Özellikle tecrübesiz olması sebebiyle Atınç Nukan konusunda kararsız olduğu bildirilen Bilic’in, genç futbolcu yerine Atiba’yı, Ersan ile birlikte defansta düşündüğü de biliniyor. Ancak, Ersan Adem Gülüm’ün de sakatlıktan yeni kurtulması sebebiyle de henüz karar veremeyen Slaven Bilic, milli futbolcunun 90 dakikayı kaldırabilecek tempoda olmadığını düşünüyor. Orta sahanın bel kemiği Atiba’nın daha öncede defansın ortasında oynamış olması sebebiyle o bölgede düşünen Bilic, bu seferde merkezde sıkıntı yaşayabileceği ihtimalini de göz önünde bulunduruyor. Genç futbolcu Atınç Nukan’ın hiç resmi maça çıkmaması, Ersan’ın temposunun düşük olması sebebiyle Bilic’in yarın oynanacak Kasımpaşa karşılaşmasında tamdemde kime görev vereceği merak konusu. Atiba’nın, Kasımpaşa maçında defansın tandeminde oynayacak olması halinde ise Hırvat teknik adam merkezde Veli ve Oğuzhan Özyakup’a görev verecek.

VELİ, TÖRE VE OLCAY

Beşiktaş, savunma konusunda kriz yaşarken Veli, Olcay ve Gökhan Töre’nin geri dönüşü takımdaki sıkıntıları unutturmaya bire nebze yetti. Özellikle ileri uçtaki iki kanatta da siyah-beyazlıların vazgeçilmezi haline gelen Olcay ve Gökhan’ın cezalarının bitmiş olması, Bilic’i rahatlatan en önemli unsur. Ligin 9. haftasında oynanan İstanbul Başakşehir maçında oynadığı futbolla göz dolduran Arjantinli Jose Sosa’nın da Kasımpaşa maçında Gökhan ve Olcay’ın ortasında oynayacağı tahmin ediliyor. İleri uçta ise Demba Ba yüksek performansı ise forvet hattının değişmez ismi olarak siyah-beyazlı forma ile Kasımpaşa maçında gol ve goller arayacak.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic’in, takımını Kasımpaşa maçına şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor:

“Cenk, Serdar, Atınç, Atiba, Motta, Gökhan Töre, Veli, Oğuzhan, Olcay (Kerim Frei), Sosa, Demba Ba.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.