Silifke Belediyesi Halka İftar Verdi

Silifke Belediyesi Halka İftar Verdi
Silifke Belediyesi tarafından Atatürk Anıt Meydanındaki Yeni Festival Alanında düzenlenen iftar yemeği, vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.İftara Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Tur...

Silifke Belediyesi tarafından Atatürk Anıt Meydanındaki Yeni Festival Alanında düzenlenen iftar yemeği, vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

İftara Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ve eşi, Başkan Yardımcıları Esen Tuba Tol ile Abdullah Yılmaz, Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kafes, Belediye Garaj Amiri Mustafa Güler, birim amirleri ve vatandaşlar katıldı.

İftar programına katılan vatandaşlarla tek tek selamlaşarak, hayırlı Ramazanlar dileyen Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Bu güzel iftar akşamında, bu güzel mekanda, bizleri yalnız bırakmayıp, bu rahmet ayının feyzinden, bereketinden faydalanmak üzere burada toplanmış bulunuyoruz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İçerisinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayı ve bu iftar sofraları bizlerin bir araya gelmesine, kaynaşmasına, konuşmasına vesile oluyor ve dostluklarımız pekişiyor. Bu mübarek günler vesilesiyle yüce Allah’tan bu güzel birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum.

Ramazan ayı herkesin bildiği gibi fakiri ve zengini, güçlü ile güçsüzü bir araya getiren önemli bir aydır. Buraya katılan bütün hemşehrilerimize sevgiler ve saygılar sunuyorum. Ramazanınızı kutluyorum. Ramazan’ın ruhunu, sevgisini, paylaşımını, kin ve nefretten uzak herkesin birbirini kucaklamasını Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

İftardan sonra Kur’an-ı Kerim okundu, yemek duası ve şükür duaları yapıldı.

SİLİFKE BELEDİYESİ YENİ FESTİVAL ALANINDA HALKA İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.