Silifkelilerden Ünlü Sunucu Vatan Şaşmaz’a Sevgi Seli

Silifkelilerden Ünlü Sunucu Vatan Şaşmaz’a Sevgi Seli
İnternet oylamalarında en yüksek oyu alarak “En iyi sunucu” ödülüne layık görülen Vatan Şaşmaz 42. Uluslararası Silifke Kültür Haftası etkinliklerinin sunuculuğunu yapıyor.Bu yıl 42’si “Göksu yılı” ol...

İnternet oylamalarında en yüksek oyu alarak “En iyi sunucu” ödülüne layık görülen Vatan Şaşmaz 42. Uluslararası Silifke Kültür Haftası etkinliklerinin sunuculuğunu yapıyor.

Bu yıl 42’si “Göksu yılı” olarak düzenlenen Uluslararası Silifke Kültür Haftası etkinliklerinin sunucuğunu yapan Vatan Şaşmaz Silifkelilerin sevgisini kazandı. Konuşmaları, sahne hakimiyeti ve karizması ile izleyenleri büyüleyen Vatan Şaşmaz’a sevgi seli yaşanıyor.

Silifke’de bulunmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirten Şaşmaz, “Silifke’yi ve Silifkelileri yakından tanıma imkanı buldum. Silifke insanı çok sıcak ve çok iyiler. Silifke tarihi ve coğrafyası itibari ile yaşanacak mükemmel yerlerden bir tanesi, her gün değişik yerlerde değişik kişilerle tanışıp güzel dostluklar ediniyorum. Beni Silifkelilerle buluşturan Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut’a teşekkür ediyorum. Kültür Haftasından sonra da yine Silifke’ye gelip burada tatil yapacağım” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.