Silopi’de Köy Ürünleri Pazarı Kuruldu

Silopi’de Köy Ürünleri Pazarı Kuruldu
Şırnak’ın Silopi İlçe Belediyesi tarafından köy ürünleri pazarı kuruldu. Pazarda köy ürünleri ve yöresel ürünler satılacak.Silopi ilçe merkezi ve çevre köylerdeki vatandaşların kendi yaptıkları ve üre...

Şırnak’ın Silopi İlçe Belediyesi tarafından köy ürünleri pazarı kuruldu. Pazarda köy ürünleri ve yöresel ürünler satılacak.

Silopi ilçe merkezi ve çevre köylerdeki vatandaşların kendi yaptıkları ve ürettikleri organik ve doğal ürünleri satabilmeleri, ürünlerini gelire dönüştürebilmelerinde katkıda bulunmak amacıyla Silopi Belediyesi tarafından 1. Cadde üzerinde bulunan eski belediye lojmanlarının bulunduğu alanda ‘Köy ürünleri pazarı’ kuruldu.

Pazarın açılışı için Silopi Belediyesi tarafından tören düzenlendi. Törene Silopi Belediyesi Eşbaşkanları Emine Esmer ve Seyfettin Aydemir ile Belediye Meclis üyeleri katıldı. Törende konuşan Belediye Eşbaşkanı Seyfettin Aydemir, "Halkımızın böyle bir pazara ihtiyacı vardı. Bizde belediye olarak buna çözüm bulduk. Halk pazarımızın halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Yapılan açıklamaların ardından Silopi Belediyesi Eşbaşkanları Emine Esmer ve Seyfettin Aydemir pazarda vatandaşları ziyaret ederek temaslarda bulundu.

ŞIRNAK'IN SİLOPİ İLÇE BELEDİYESİ TARAFINDAN KÖY ÜRÜNLERİ PAZARI KURULDU. PAZARDA KÖY ÜRÜNLERİ VE YÖRESEL ÜRÜNLER SATILACAK.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.