Silpagar’dan Çiftlikköy Belediyespor’a Spor Kompleksi Müjdesi

Silpagar’dan Çiftlikköy Belediyespor’a Spor Kompleksi Müjdesi
Çiftlikköy Belediye Başkanı ve Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Murat Silpagar, yeni spor kompleksi yapacaklarınısöyledi.İkinci Başkan Kenan Engin ve Belediyespor yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra fu...

Çiftlikköy Belediye Başkanı ve Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Murat Silpagar, yeni spor kompleksi yapacaklarını

söyledi.

İkinci Başkan Kenan Engin ve Belediyespor yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra futbol, voleybol, karate ve boks takımlarının teknik kadrolarının yer aldığı toplantı Çiftlikköy Belediyesi Bayraktepe Sosyal Tesisleri’nde yapıldı. Belediye Başkanı ve Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Murat Silpagar, “Geçtiğimiz yıl göreve geldikten sonra biz Çiftlikköy Belediyespor Yönetim Kurulu’nu oluşturduk, hepsi birbirinden değerli isimler. Yönetimi dağıtmadık. Kadroyu tuttuk, buna eklemeler yaptık. Dolayısıyla Çiftlikköy Belediyespor kulübünü bu değerli spor insanlarımıza emanet ettik. Bu arkadaşlara benim güvenim ve desteğim tamdır. Güvenmediğimizle yola çıkmayız, yola çıktığımızla da desteği vermeden bırakmayız. O halde bu arkadaşlardan istek ve arzumuz, Çiftlikköy Belediyespor A Takımı iyi yerlerde olsun, altyapıda iyi çocuklar yetişsin” dedi.

Çiftlikköy Belediyespor olarak oyunu kuralına göre oynayacaklarını ifade eden Başkan Silpagar, spor kulübü için bir spor kompleksi yapacaklarını müjdesini verdi. Başkan Silpagar, 400 seyirci kapasiteli bir kapalı spor salonunun projesinin tamamlandığını kaydederek, “Büyük ihtimalle çelik konstrüksiyon bir yapı olacak. Kapalı spor salonu, yanında boks karate gibi bireysel sporların yapılacağı bir antrenman sahası, diğer yanında da folklorcularımızın oynayabileceği bir saha olmak üzere spor kompleks tasarlıyoruz. İçinde basketbol, hentbol, voleybol gibi sporların yapılabileceği bir salon olacak, yanlarında da diğer sporların olacağı bir sistem. Çiftlikköy Kültür Merkezi’nde boks takımının çalışmasına gönlüm elvermiyor. Boks takımı, karate takımı şampiyonluklar getiriyor bize. İyi ortamlarda çalışsınlar istiyoruz. Bu bir hediyemiz olacak” diye konuştu.

ÇİFTLİKKÖY BELEDİYE BAŞKANI ALİ MURAT SİLPAGAR, SPOR KOMPLEKSİNİN MÜJDESİNİ VERDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.