Simav’a Kaymakam Dayanmıyor

Simav’a Kaymakam Dayanmıyor
Köyleriyle birlikte 70 bini aşan nüfusu ile Kütahya’nın ikinci büyük ilçesi Simav’a kaymakam dayanmıyor.

Köyleriyle birlikte 70 bini aşan nüfusu ile Kütahya’nın ikinci büyük ilçesi Simav’a kaymakam dayanmıyor.

Yaklaşık bir yıl önce ilçeye atanan Kaymakam Yüksel Ünal İçişleri Bakanlığı tarafından 45 günlüğüne bilgilerin artırılması ve uygulamaları yerinde görmek konulu seminere gönderilince yerine Kütahya’nın deneyimli vali yardımcısı Mustafa İngenç görevlendirildi.

15 Kasım 2011 tarihi itibariyle Simav Kaymakamlığı görevine başlayan iki çocuk babası Kütahya Vali Yardımcısı Mustafa İngenç (61), ilçeye ve sorunlarına uzak olmadığını bildirdi.

45 gün görev yapacağı Simav’da vatandaşlar ve yöneticilerle bütünleşerek kalıcı eserlere imza atmak istediğini ifade eden İngenç, “Simav, devletin tüm imkanlarını seferber etmesi, yerel yönetimler ve vatandaşlarında gayretleriyle ile 19 Mayıstaki depremin yaralarını kısa sürede sarmasını bilmiş Türkiye’nin örnek ilçelerinden birisi. Burada görev yapmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Depremin yaralarının sarılması yönünde kalan eksikliklerin en kısa sürede tamamlanması için yoğun bir çaba sarf edeceğim. Simavlıların hizmetinde olacağım. Kapım 24 saat tüm Simav halkına açıktır” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.