Simya Eğitim Kurumları İstikrarlı Adımlarla Büyümeye Devam Ediyor

Simya Eğitim Kurumları İstikrarlı Adımlarla Büyümeye Devam Ediyor
İnsanoğlunun tarih sahnesine çıktığı andan itibaren en büyük işlevinin, maddî ve manevî ihtiyaçlarını karşılamak, daha rahat, mutlu, çağdaş bir yaşam düzeyine ulaşmak için verdiği uğraş olduğunu görüyoruz.

İnsanoğlunun tarih sahnesine çıktığı andan itibaren en büyük işlevinin, maddî ve manevî ihtiyaçlarını karşılamak, daha rahat, mutlu, çağdaş bir yaşam düzeyine ulaşmak için verdiği uğraş olduğunu görüyoruz.           

Çağdaşlaşmanın, modernleşmenin, kalkınmış ve mutlu bir toplum olmanın yolu hiç şüphesiz eğitimden geçiyor. Dolayısı ile bu kutsal görevi sürdüren, bugünlerin ve yarınların mimarı öğretmenlerimize, çağdaş ve demokratik bir toplum oluşturmak adına, büyük sorumluluklar düşmektedir.

Bu sorumluluk bilincini kendine misyon edinmiş, bu bilinç doğrultusunda hareket etmeye de devam edecek olan Simya Eğitim Kurumları 2017-2018 eğitim-öğretim yılında Kız Ortaokulu ve Kız Anadolu Lisesinin açılacağının müjdesini verdi.

img-20161206-wa0001.jpg

Konuyla ilgili Simya Eğitim Kurumları Genel Müdürü Muhammet Kasap;

 “ Simya Eğitim Kurumlarımızın temel amacı; özgür ve çok yönlü düşünebilen, sosyal yönü güçlü, ruhen ve bedenen sağlıklı, girişimci, ileri görüş sahibi, sosyal kültürü özümsemiş bireyler yetiştirmektir. Tabii ilerleyen teknoloji dikkate alındığında; bilim dünyasının verilerini anlayan, yorumlayan, kullanan ve yenilerini ortaya koyabilen, hedeflenen bilgi, beceri tutum ve alışkanlıkları davranışa dönüştürmüş, problem çözme yeteneğine sahip bireyler yetiştirme, eğitimde gerçekleşmesini beklediğimiz diğer amaçlarımız arasındadır.

Simya Eğitim Kurumları olarak bizler her zaman öğrenci ve velilerimize daha iyiyi, daha güzeli sunabilmek, yeni projelere imza atabilmek için arkadaşlarımızla gece gündüz demeden özveriye çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz.

Bu hummalı çalışmalarımızın kısa vadede ki müjdesi 2017-2018 eğitim öğretim yılında faaliyet gösterecek olan Kız Ortaokulu ve Kız Anadolu Lisemizin açılacak olmasıdır. Binamız geniş bir alan içerisinde modern bir yapıyla inşa edilirken; toplam 18 derslikten oluşan içerisinde konferans salonu, spor salonu gibi güzel bir takım şeyleri de barındıran bir kampüs olacak.

img-20161206-wa0003.jpg

Takdir edersiniz ki! Ülkemizi gerçek hedefe, gerçek mutluluğa kavuşturmak için iki orduya ihtiyaç vardır; Biri vatanımızı kurtaran asker ordusu, diğeri ulusumuzun geleceğini yoğuran irfan bilim, kültür ordusudur.

Bizim Simya Eğitim Kurumları olarak hedefimiz; daha büyük projelerle, daha büyük başarılara imza atmak olacaktır.” Sözleri ile konuşmasına son verdi.

img-20161206-wa0008.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.