Simya Eğitim Kurumlarında Karnaval’a hazırlanıyor

Simya Eğitim Kurumlarında Karnaval’a hazırlanıyor
Günümüz iş dünyasında tüm işletmeler küresel rekabet ortamında var olmaya ve yol almaya çalışıyor. Ancak her zorlu virajın ardında değişken parametrelerle dolu daha zorlu yollar hiç şüphesiz ki onları bekliyor.

Günümüz iş dünyasında tüm işletmeler küresel rekabet ortamında var olmaya ve yol almaya çalışıyor. Ancak her zorlu virajın ardında değişken parametrelerle dolu daha zorlu yollar hiç şüphesiz ki onları bekliyor. Görülen portre böyle iken hayatta kalabilmek ve rekabet üstünlüğü elde ederek sektörünün önde gelenlerinden olabilmek için de hızlı, sağlam ve bir o kadar da emin adımlarla ilerlemek gerekiyor.

Üstelik hizmet ettiği portföyünde güvenini kazanabilmek, kârlılıkla büyüyerek başarı sağlayabilmek ve bunu kalıcı kılabilmek için; bilgisini tecrübesini kullanabilen, önsezi sahibi, yaratıcı, uzun soluklu çalışanlara ve en önemlisi bu çalışanları yönetebilecek güçlü lider yöneticilere ihtiyaç var.

Eğitim Kurumu sektöründe istikrarlı adımlarla ilerleyen gerek eğitim öğretim gerekse gerçekleştirdiği etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Sima Eğitim Kurumları 21 Ocak 2017 tarihinde K. Maraş Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa büyük bir organizasyona imza atıyor.

Kış turizminde Ahır dağı Yedikuyular mevkiinin önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen Simya Eğitim Kurumları Genel Müdürü Muhammet Kasap,  “ Kahramanmaraş gerçekten diğer illerimize göre hem yemek kültürü hem doğal güzellikler bakımından oldukça zengin ve şanslı bir ilimiz. Bunun bilincine varıp değerlendirmek, daha fazla kitleye duyurmak takdir edersiniz ki bu madalyalı şehrin bir evladı olarak hepimizin en öncelikli görevidir diye düşünüyorum. Bizde bu bilinçten yola çıkarak yapmak istediğimiz projeyi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemizin öncülüğünde gerçekleştiriyoruz. 21 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Karnavalımıza tüm öğrenci ve velilerimizin yanında tüm halkımızda davetlidir.

Karnavalımızda kardan edem yarışması, karton kızak yarışması, okulların yarıştığı snowvivor yarışması, havacılık gösterisi, dondurma şovu, DJ performansı, kar güreşi gibi birçok eğlenceyi içinde barındıran güzel etkinlikler yapılacak.” İfadesini kullandı.

Okulların yarıyıl tatiline girdiği günün hemen akabinde gerçekleştirilecek olan organizasyonun aynı zamanda öğrenciler için bir motivasyon etkinliği olacağına da belirten Genel Müdür Kasap, “ bu karnaval öğrencilerimizin 15 günlük yarıyıl tatili için güzel bir başlangıç olurken ikinci dönem içinde iyi bir motivasyon olacağını düşünüyoruz.

Biz eğitimcilerin bütün çabalarının altında yatan tek bir neden var ki, oda öğrencilerimizin yüzlerinde tatlı bir tebessümü görebilmektir. Şimdiden tüm öğrenci ve misafirlerimize iyi eğlenceler diliyoruz ” diyerek sözlerine son verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.