Sincik’te 80 Bin Metrekare Kilit Taşı Döşenecek

Sincik’te 80 Bin Metrekare Kilit Taşı Döşenecek
Adıyaman’ın Sincik ilçesinde belediye ekipleri tarafından, cadde ve sokaklara kilit parke taşı döşemeye başladığı bildirildi.Konuyla ilgili açıklama yapan Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut, bu yıl...

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde belediye ekipleri tarafından, cadde ve sokaklara kilit parke taşı döşemeye başladığı bildirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut, bu yıl ilçe merkezindeki cadde ve sokaklara 80 bin metrekare kilit parke taşı döşemeyeceklerini söyledi. Onur mahallesinde 7 bin metrekare kilit parke taşı döşediklerini belirten Başkan Korkut, "Sincik halkı en iyisine layıktır, Sincik halkı için elimizden gelenin en iyisini yarıyoruz. Şuanda karaman mahallesinde kilit parke taşı döşeme işimiz devam ediyor. İnşallah bu sene hedefimiz 80 bin metrekare kilit parke taşı döşemektir. İlçemizde çamurlu yol kalmayacak, ilçemizde bozuk yol kalmayacak, Sincik halkı en iyisine layıktır, hizmetin en iyisini yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Çalışmalarından dolayı Başkan Korkut’u tebrik eden işadamı Mehmet Sert ise, "Biz Sincik sevdalısıyız, 2 bin yılından beri Sincik’te Tekstil işletmemiz var. Bu çalışmalardan dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz. Güzel bir çalışma, bu çalışmalar refah seviyesini yükselten, ulaşımı, iletişimi, insanlarımızın yaşam standartlarını yükselten çalışmalardır. Belediyenin yapması gereken çalışmalardır, yapılması gereken yapılıyor. Başkanımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

ADIYAMAN'IN SİNCİK İLÇE BELEDİYESİ  İLÇE MERKEZİNDE YER ALAN CADDE VE SOKAKLARA KİLİT PARKE TAŞI DÖŞEMEYE BAŞLADI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.