Sınıftaki Minik Öğrencilerin Tamamı Tema Gönüllüsü

Sınıftaki Minik Öğrencilerin Tamamı Tema Gönüllüsü
Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Karataş Mahallesinde bulunan Karataş İMKB İlkokulu Ana Sınıfı öğrencilerinin tamamı ve öğretmenleri TEMA gönüllüsü oldu.Okul Müdürü Mehmet Acar, "Papatyalar Şubesi Öğretme...

Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Karataş Mahallesinde bulunan Karataş İMKB İlkokulu Ana Sınıfı öğrencilerinin tamamı ve öğretmenleri TEMA gönüllüsü oldu.

Okul Müdürü Mehmet Acar, "Papatyalar Şubesi Öğretmeni olan İlgi Tekeli’nin doğaya, çevreye duyarlı öğrenciler yetiştirmesi ve öğrencilerini TEMA gönüllüsü olarak topluma kazandırması okul olarak bizi onurlandırmıştır. Öğretmenimiz yapmış olduğu bu çalışmaların diğer öğretmenlere örnek teşkil etmesini temenni ediyoruz. Okulda yapılan yılsonu etkinliği kapsamındaki takdim törenine, Gaziantep TEMA İl Temsilcisi ve aynı zamanda Ekolojik Okur Yazar Olan Sayın Muharrem Katıoğlu da katılarak öğrencilerin gönüllü kimlik kartlarını ve TEMA Yeşil Yaprak Rozetlerini bizzat takdim etti. Bu da ayrıca bizi gururlandırmıştır. Çocuklarımıza miras bırakabileceğimiz bir dünya ve yaşanabilir bir çevre için doğaya sahip çıkma zamanı” dedi.

GAZİANTEP’İN ŞAHİNBEY İLÇESİ KARATAŞ MAHALLESİNDE BULUNAN KARATAŞ İMKB İLKOKULU ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİNİN TAMAMI VE ÖĞRETMENLERİ TEMA GÖNÜLLÜSÜ OLDU.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.