Sinpaş Denizli Basket Evinde Mağlup

Sinpaş Denizli Basket Evinde Mağlup
Sinpaş Denizli Basket, evinde Adanaspor’a yenilerek 7. mağlubiyetini aldı.Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde lider Sinpaş Denizli Basket, evinde Adanaspor’a 69-70 yenilerek ligdeki 7. yenilgisini aldı. Maç...

Sinpaş Denizli Basket, evinde Adanaspor’a yenilerek 7. mağlubiyetini aldı.

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde lider Sinpaş Denizli Basket, evinde Adanaspor’a 69-70 yenilerek ligdeki 7. yenilgisini aldı. Maçta istedikleri savunmayı yapamadıklarını ifade eden Sinpaş Denizli Basket Koçu Okan Çevik, "Maalesef hiç hesabımızda olmayan bir mağlubiyet aldık. İkinci Lig’in en skorer takımını 70 sayıda tuttuk gibi gözükse de bu benim için bir realite değil. Çünkü özellikle maçın ikinci devresinde, maç toplarında istediğimiz savunmayı yapamadık. Biz çok daha defansif bir takım olmamız lazım, bu açıdan üzgünüm. Adana takımını kutluyorum. Çeşitli zorluklar içinde olmalarına rağmen gerçekten kazanmak adına çok şey ortaya koydular" dedi.

Ellerindeki avantajı kazanarak devam ettirmek istediklerini ve ligin sonuna 3 hafta kaldığını belirten Çevik, "Bu 3 maçı da kazanıp ligi zirvede tamamlamak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.