Şirinkuyu Camiisinde Mevlid Programı

Şirinkuyu Camiisinde Mevlid Programı
Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde Şirinkuyu Mahallesinde bulunan Şirinkuyu Camisinin öğrencileri Hz.Muhammed’in kutlu doğumu nedeniyle camide Mevlid-i Şerif programı düzenledi.Yatsı namazından sonra öğr...

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde Şirinkuyu Mahallesinde bulunan Şirinkuyu Camisinin öğrencileri Hz.Muhammed’in kutlu doğumu nedeniyle camide Mevlid-i Şerif programı düzenledi.

Yatsı namazından sonra öğrencilerin ilahi okumasıyla başlayan program daha sonra mevlid-i şerif ile devam etti.

Camide Kur’an-ı Kerim dersi veren Şehmus Bozkurt program hakkında; "Günümüz dünyasını özelde İslam alemini genelde bütün dünyayı saran zulüm ve baskılara karşı arayış içinde olanlara 14 asır önce bu günlere çözüm sunan yürüyen Kur’an Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v)’yı insanlara bu devirde tek kurtuluş reçetesi olduğunu ve Peygamber Efendimizin güzel ahlakını, davasını ve yaşantısını insanlara anlatmak amacıyla bu programı düzenlemek istedik. İnşallah daha güzel programlar yaparak Peygamber Efendimizin daha iyi anlaşılmasına vesile oluruz" dedi.

ŞANLIURFA'NIN SİVEREK İLÇESİNDE ŞİRİNKUYU MAHALLESİNDE BULUNAN ŞİRİNKUYU CAMİSİNİN ÖĞRENCİLERİ HZ.MUHAMMED'İN KUTLU DOĞUMU NEDENİYLE CAMİDE MEVLİD-İ ŞERİF PROGRAMI DÜZENLEDİLER.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.