Şirket Haberleri

Şirket Haberleri
İzmir’in en prestijli iş ve yaşam alanı Folkart Towers’ta, sağlık ve spor temalı yaşam merkezi kuruluyor. CARRERA Fitness&SPA Merkezi için CARRERA markasının isim hakkına sahip Alman Aquarius Group ile Folkart Yapı işbirliği anlaşması imzaladı.

- İzmir’in en prestijli iş ve yaşam alanı Folkart Towers’ta, sağlık ve spor temalı yaşam merkezi kuruluyor. CARRERA Fitness&SPA Merkezi için CARRERA markasının isim hakkına sahip Alman Aquarius Group ile Folkart Yapı işbirliği anlaşması imzaladı.

Farklı sektörlerde dünya markası haline gelmiş CARRERA Türkiye pazarına fitness&SPA alanında da giriş yapıyor. Bu girişin ilk adresi İzmir Folkart Towers oldu. CARRERA Fitness&SPA Merkezi kasım ayı içinde hizmet vermeye başlayacak.

CARRERA Fitness&SPA Merkezi için Alman Aquarius Group ile Folkart işbirliği anlaşması imzaladı. Alman Aquarius Group CEO’su Henrique Weil ve Türkiye CEO’su Hüseyin Valentino Erikçi ile Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak’ın imzaladığı anlaşma ile CARRERA Fitness&SPA Merkezi’nin hayata geçirilmesi için ilk adım atılmış oldu. İmza töreninin ardından merkezin üyelik kayıtları konusunda hizmet verecek olan satış ofisi de Folkart Towers içinde hizmete açıldı.

Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak işbirliği ile ilgili olarak, “Folkart ve Carrera yakın bakış açılarına sahip, ikisi de konusunda lider, mükemmeliyetçi ve kaliteden ödün vermeyen markalar. Bu birlikteliğin çok başarılı sonuçlar doğuracağına inanıyorum. Dünya çapında gücünü ve kalitesini kanıtlamış, köklü bir marka olan Carrera, Fitness ve SPA Merkezi ile Folkart Towers’a çok yakışacak” dedi.

Bayraklı’da inşası tamamlanan Folkart Towers A Kulede yer alan CARRERA Fitness&SPA 3 kattan oluşuyor. İlk katta basketbol ve voleybol sahası, spinning stüdyosu, çocuk bakım bölümü ikinci katta ise kapalı ve açık yüzme havuzları, fitness alanı, grup dersi stüdyoları yer alıyor. 3. kat ise chill out restaurant&bar ve SPA’ya ayrılmış durumda. CARRERA Fitness&SPA sağlıklı yaşam bilincine sahip misafirlerine özel kapalı otopark, kids club, chill out restaurant&bar, cafe, soyunma odaları gibi hizmetler sunacak. Merkezde ayrıca Carrera Shop da yer alacak.

Birbirinden deneyimli ve kendi alanlarında isim yapmış antrenörlerle kişiye hizmet anlayışını benimseyecek olan CARRERA, son teknoloji TechnoGym ürünlerinin kullanılacağı ferah fitness alanında üyelerine rahat bir antreman alanı da sunuyor. Aynı zamanda tesisin içindeki SPA alanında uzman terapistlerle masaj, cilt bakımı uygulamaları ve sauna gibi hizmetleri de bir arada bulma imkanı sağlıyor.

CARRERA “YAŞAM TARZI”

CARRERA markası Türkiye'nin kalp atışlarını hızlandırıyor. Uluslararası üne sahip CARRERA markası adını Türkiye ile tanıştırıyor. CARRERA 'ın ünü tarihi yarış arabalarından doğdu ve CARRERA markası gücünü günden güne arttırdı. CARRERA çok geniş çapta büyüdüğü 60 yıl boyunca bakış açılarının ağırlığını her zaman korudu; böylece bugün CARRERA dünya yarış arenasında başarıya giden yolda en üstün değerleri temsile devam edebilmekte ve insanlara onları mutlu eden üst düzey bir mükemmeliyet ve çok güçlü bir kaliteye dayanan CARRERA ürün seçenekleri sunuyor. İspanyolca yarış parkuru anlamına gelen CARRERA'nın kökleri ve tarihi 50'li yıllarda yapılan araba yarışlarına dayanmaktadır. CARRERA bugün salt ünlü bir isim olmaktan çok gıpta edilen bir "YAŞAM TARZI" nı ifade ettiği için dünya çapında saygı gören bir marka.

ŞİRKET HABERLERİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.