Şırnak’ta 8 Acil Yardım Ambulansı Hizmete Girdi

Şırnak’ta 8 Acil Yardım Ambulansı Hizmete Girdi
Sağlık Bakanlığı tarafından Şırnak’a tahsis edilen 8 yeni ambulans, düzenlenen törenle hizmete girdi. Şırnak’taki ambulans sayısı 42’ye ulaştı.Şırnak’ta sağlık Bakanlığı’nın gönderdiği 8 ambulans düze...

Sağlık Bakanlığı tarafından Şırnak’a tahsis edilen 8 yeni ambulans, düzenlenen törenle hizmete girdi. Şırnak’taki ambulans sayısı 42’ye ulaştı.

Şırnak’ta sağlık Bakanlığı’nın gönderdiği 8 ambulans düzenlenen törenle hizmete girdi. 8 Ambulans için Şırnak Valiliği bahçesinde tören düzenlenerek kurban kesildi. Törene, Şırnak Valisi Ali İhsan Su, Şırnak İl Emniyet Müdürü Celal Sel, İl Jandarma Komutan Vekili Metin Düz, İl Sağlık Müdürü Dr. Burcu Hızal, Kurum Müdürleri ile Sağlık personeli katıldı.

Törende Konuşan Şırnak Valisi Ali İhsan Su, Şırnak’ta sağlık hizmetlerinin vatandaşlara çok daha iyi bir şekilde verilebilmesi ve acil durmalarda vatandaşların en kısa zamanda sağlık kuruluşlarına ulaştırılması için bugün 8 tane yeni ambulans hizmete başlayacağını söyledi.

Konuşmaların ardından hizmete giren araçlar siren çalarak şehir turu attı.

SAĞLIK BAKANLIĞI TARAFINDAN ŞIRNAK’A TAHSİS EDİLEN 8 YENİ AMBULANS, DÜZENLENEN TÖRENLE HİZMETE GİRDİ. ŞIRNAK’TAKİ AMBULANS SAYISI 42’YE ULAŞTI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.