Şişli’de Minibüs Tünel Girişinde Takla Attı

Şişli’de Minibüs Tünel Girişinde Takla Attı
Şişli’de bir minibüs, Bomonti-Dolmabahçe Tüneli girişinde bariyerlere çarparak takla attı. Minibüste bulunan iki kişi yaralanırken, kaza nedeniyle trafikte aksamalar yaşandı. Kaza sabah saatlerinde Bo...

Şişli’de bir minibüs, Bomonti-Dolmabahçe Tüneli girişinde bariyerlere çarparak takla attı. Minibüste bulunan iki kişi yaralanırken, kaza nedeniyle trafikte aksamalar yaşandı.

Kaza sabah saatlerinde Bomonti-Dolmabahçe Tüneli girişinde meydana geldi. İddiaya göre, Bayrampaşa Meyve ve Sebze Hali’nden dönen Şakir Karakuş ve Fuat Bök’ün içinde bulunduğu 34 DZ 3149 plakalı minibüs kontrolden çıktı. Virajı alamayan minibüs, Bomonti-Dolmabahçe Tüneli girişinde bariyerlere çarparak takla attı. Araçta bulunan Şakir Karakuş ve Fuat Bök, ters dönen minibüsten kendi imkanlarıyla çıktı. Hafif yaralanan iki kişi, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanedeki tedavisinin ardından olay yerine dönen Şakir Karakuş, polise kazayla ilgili bilgi verdi.

Aracı kendisinin kullandığı iddia eden Şakir Karakuş ise kazanın önüne çıkan bir araç nedeniyle meydana geldiğini öne sürdü. Minibüste 3 kişi olduklarını iddian eden Karakuş, “Geliyordum, önüme araba direksiyon kırdı. Direksiyon hakimiyetimi kaybedip, bariyerlere çarptım. Araç daha sonra takla attık. 2 arkadaş var yaralı” dedi.

Kaza nedeniyle yol yaklaşık 1 saat trafiğe kapalı kaldı. Takla atan minibüsün çekiciyle kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.