Sitespor’un Şampiyonluğa İnancı Tam

Sitespor’un Şampiyonluğa İnancı Tam
Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesini Tekirdağ Süper Amatör Lig’de temsil eden iki kulüpten biri olan Kapaklı Sitespor, diğer rakipleri gibi yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

- Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesini Tekirdağ Süper Amatör Lig’de temsil eden iki kulüpten biri olan Kapaklı Sitespor, diğer rakipleri gibi yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Kapaklı Sitespor U-15 ve U-17 Futbol Takımları yeni sezon 2014-2015 futbol sezonu hazırlıklarına başladı. Kapaklı Sitespor U-15 Futbol Takımı ile U-17 Futbol Takımı oyuncuları, Kapaklıspor Futbol Sahası’nda Altyapıdan Sorumlu Antrenör Soner Çelik yönetiminde antrenman yaptı.

Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cuma günleri olmak üzere haftada dört gün antrenman yaptıklarını kaydeden Altyapıdan Sorumlu Antrenör Soner Çelik, Kapaklı Sitespor U-17 Futbol Takımı’nın maçlarının 6 Eylül Cumartesi günü başlayacağını ifade etti. Kapaklı Sitespor U-17 Futbol Takımı’nın geçen sezonu ikinci sırda bitirdiğini anımsatan Altyapıdan Sorumlu Antrenör Soner Çelik, "Tabi ki her sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanıyoruz. Çalışmalarımızı da bu yönde gerçekleştiriyoruz. Oyuncularımızın bu hedefi başaracaklarına olan inancımız tamdır. Geçen sezon şampiyonluğu kıl payı ile kaçırdık. Bunun mazereti yok. Bu sezon çok daha sıkı bir şekilde çalışıp, ligi zirvede bitirmek istiyoruz" açıklamalarında bulundu.

Kapaklı Sitespor U-17 ve U-15 Futbol Takımlarının Altyapıdan Sorumlu Antrenör Soner Çelik nezaretindeki antrenman düz koşu ile başladı. Daha sonra açma-germe hareketleri ile ısınan oyuncular, antrenmana çabukluk ve kuvvet çalışmaları ile devam etti. Oyuncular, kısa alanda paslaşmalarla yaptıkları çift kale maçla idmanı tamamladı.

SİTESPOR’UN ŞAMPİYONLUĞA İNANCI TAM

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.