Sivas’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

Sivas’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı
Sivas’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle, Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Vali Barut ve il protokolü şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti.30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93’üncü yıl dönümü nedeniy...

Sivas’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle, Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Vali Barut ve il protokolü şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93’üncü yıl dönümü nedeniyle Sivas Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Sivas Belediyesi adına Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından çelenk sunma töreni sona erdi. Törenin ardından Sivas Valisi Alim Barut, 5’inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Fatih Celalettin Sağır ve Belediye Başkanı Sami Aydın valilikte 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle tebrikleri kabul etti. Vali Barut ve beraberindekiler daha sonra Muharip Gaziler Derneği ve Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek şehit aileleri ve gazilerin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.