Sivas’ta Alperen Ocakları Teröre Tepki Gösterdi

Sivas’ta Alperen Ocakları Teröre Tepki Gösterdi
Alperen Ocakları Sivas Şubesi ve Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığı, son günlerde yaşanan terör olaylarını protesto etti.Akşam saatlerinde kent meydanında toplanan yaklaşık 100 kişilik Alperen Ocaklar...

Alperen Ocakları Sivas Şubesi ve Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığı, son günlerde yaşanan terör olaylarını protesto etti.

Akşam saatlerinde kent meydanında toplanan yaklaşık 100 kişilik Alperen Ocakları ve Büyük Birlik Partisi üyeleri, sloganlar atarak, son günlerde yaşanan terör olaylarına tepki gösterdi. Türk Bayrağı açan grup "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez ", "Kahrolsun PKK" sloganları attı.

Grup adına basın açıklaması yapan Alperen Ocakları İl Başkanı Bilal Yıldırım, şehitlere rahmet diledi. Yıldırım, "Yaklaşık 12 yıldır terör azaltılmamış aksine çoğaltılmıştır. Sözde analar ağlamasın diye başlatılan kampanya Kürtlere açılım değil, PKK’ya güç kazandırmıştır kuvvetini artırmıştır. PKK ile çözüm olmaz, ancak mücadele olur diye ilk gün de son gün de söyledik. Vatan hainleri ile aynı kefede tutulduğu, adaletin kişilere göre değiştiği, adaletsiz sistemle memleketi yönetmeye çalışan ve yönettiğini zanneden AK Parti hükümeti, gelmiş olduğu günden beridir ne vatanımıza ne de milletimize hayır getirmiştir. Geldikleri günden itibaren ’çözüm süreci’, ’analar ağlamasın’ diye yaptıkları kampanyada sadece Türk milletinin anneleri ağlamış, PKK’lıların anneleri ağlamamıştır" dedi.

Yıldırım, Alperen Ocakları’nın memleket için fedakarlık yapacağını sözlerine ekledi.

Bir süre slogan atan grup olaysız dağıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.