Siverekli Çocuklara Temizlik Semineri

Siverekli Çocuklara Temizlik Semineri
Siverek Belediyesi Meclis Salonunda öğrencilere yönelik ‘Daha temiz ve sağlıklı bir toplum için temizlik’ isimli seminer düzenlendi.

- Siverek Belediyesi Meclis Salonunda öğrencilere yönelik ‘Daha temiz ve sağlıklı bir toplum için temizlik’ isimli seminer düzenlendi.

Siverek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Siverek Bilgi Evleri Değerler Eğitimi adı altında çeşitli dallarda seminerler vererek daha bilinçli bir toplum oluşturmayı amaçlıyor.

Seminer, Selahattin-i Eyyubi Bilgi Evi bünyesinde kurs alan yaklaşık 250 öğrenciye Bilgi Evi'nde görev yapan öğretmenler tarafından verildi. Seminerde konuşan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hasan Postacı, “Hastalıklarla mücadelede ilk ve en önemli yol kişisel bakımdan geçiyor. El ve ayak bakımı, tırnak ve deri temizliği çok önemlidir. Temizlik dinimizin de önem verdiği ve üzerinde özenle durduğu bir durumdur. Gelişmiş ve refaha ermiş toplumlar temiz yaşayarak, temiz bir ortam geliştirmişlerdir. Bunun için sizler de bu yaşta temizlik alışkanlığına özen göstererek temiz bir toplum oluşturabilirsiniz” dedi.

Seminer, temizlik konusunda öğrencilere slayt eşliğinde bilgi verildikten sonra, ‘Mikroplar İmparatorluğu’ adlı çizgi film ile sona erdi.

SİVEREKLİ ÇOCUKLARA TEMİZLİK SEMİNERİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.