“Siyaset Nöbet Değiştirme Sanatıdır”

“Siyaset Nöbet Değiştirme Sanatıdır”
Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil, Ak Parti Kahramanmaraş İl teşkilatına dün gece sahur yemeği vererek :” Siyaset nöbet değişim sanatıdır,” dedi.

Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil, Ak Parti Kahramanmaraş İl teşkilatına dün gece sahur yemeği vererek :” Siyaset nöbet değişim sanatıdır,” dedi.

     Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, MKY üyesi Metin Doğan, Ak Parti Onikişubat ilçe Başkanı Fırat Görgel, Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgeci, Ak Parti il yönetimi, il gençlik kolları, İl Kadın Kolları ve yürütme kurullarının katıldığı Van Kahvaltı Sarayındaki sahur programında ev sahibi olarak bir konuşma yapan Nevzat Pakdil:” Mübarek Ramazan ayı bereketi ile devam ederken, sizlerle Sahur da bir araya gelmek için böyle bir program yaptık , bizleri kırmayarak evlerinizden kalkıp geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum..

     Birlik vurgusu yaparak konuşmasında güzel mesajlar veren Başkan Nevzat  Pakdil: “ Siyaset nöbet değiştirme sanatıdır, halkın oyu ile geldiğin gibi geri de gidersin, veya aynı parti içinde nöbet değişimi yapılır önemli olan nöbet değişimi değil, bizim birlik ve beraberlik için de çalışmamızdır.. zamanı geldiğinde nöbet değişimi yapılacaktır.. yeni kardeşlerimize nöbeti devir edeceğiz,” dedi.

1-20160628092437.jpg

     Türkiye de Kahramanmaraş birinciliği çok az oyla kaçırdı.. ben sizlerin gözlerindeki ilk günkü enerjiyi görüyorum, İnşallah önümüzdeki seçimlerde Ak Parti Bayrağını Türkiye birincisi olarak kalenin burcuna dikeceksiniz.. biz birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece bizi kimse yıkamaz diyen Pakdil:  “ 14 yıl önce 2002 de Ak Parti kurulduğundan bugüne kadar partimize emeği geçen tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Siyaset böyle bir nöbet değişimi sanatıdır.. yarın bir gün sizlerde nöbeti geriden gelen arkadaşlarımıza bırakacaksınız.. önemli olan burada bizim birlik ve beraberliğimizdir..

     Mübarek Ramazan ayı hürmetine rabbim birliğimizi , dirliğimizi daim etsin..

     Bizler ilk günkü aşkla birlik ve beraberliğimizi korursak Kahramanmaraş kazanır ! Türkiye kazanır, bu sebeple bir birimizi sevelim.. bir birimizi saylım.. birlikte Büyük Türkiye için çalışalım.. kardeşlerim..

     Nevzat Pakdil: Bin aydan hayırlı olan Kadir gecesinde burada olamayacağım, bilemiyorum bekli Mübarek Ramazan bayramında sizlerle olamayacağım bugünden Kadir Gecesini ve Bayramınızı tebrik ediyorum.. Kadir gecenizi kutluyorum..

     Sahur davetimize icabet edip buraya kadar geldiniz bizlere şeref verdiniz, hepinize gönülden teşekkür ediyorum.. bir sahurda sizlerle bir arada olmak bizlere mutluluk verdi..

     Allah ülkemize huzur versin, ülkemize birlik ve beraberlik versin, Allah şehitlerimize rahmet etsin, gazilerimize acil şifalar versin, düşmanlarımız kahır sıfatı ile kahretsin , ülkemiz huzur içinde Kadir gecesi ve Ramazan bayramı geçirsin diliyorum..” dedi..

     Afşin – Göksun, Elbistan, Kahramanmaraş’ta iftar programlarına katılan, geceleri ise Sahur programları ile sevenleri ile bir araya gelen TBMM Türk parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil Kahramanmaraş Programım devam ediyor..

     Gündüzleri dost ziyaretleri yapan Pakdil, iftar ve sahur programlarında ise sürekli birlik ve beraberlik vurgusu yaparak gönüllere girdi..

      Ak Parti Onikişubat ilçe yönetimi ile başladığı sahur programına  , Dulkadiroğlu,  Kahramanmaraş İl yönetimi ile devam etti.

      Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, MKY üyesi Metin Doğan, Ak Parti Onikişubat ilçe Başkanı Fırat Görgel, Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgeci, il yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları olmak üzere yaklaşık 150 kişi ile sahur da bir araya geldi..

      

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.