Siyasetçiler Artık Köy Köy Dolaşmayacak

Siyasetçiler Artık Köy Köy Dolaşmayacak
Seçim dönemi her gün başka bölgeleri ziyaret eden siyasetçiler, Türk mühendisler tarafından üretilen hologram teknolojisiyle aynı anda 10 yerde miting yapabilecek. Mağaza vitrinlerindeki cansız manken...

Seçim dönemi her gün başka bölgeleri ziyaret eden siyasetçiler, Türk mühendisler tarafından üretilen hologram teknolojisiyle aynı anda 10 yerde miting yapabilecek. Mağaza vitrinlerindeki cansız mankenlerin yerini ise hologram mankenler alacak.

Map Global şirketleri ve Musion Türkiye’nin kurucusu Murat Günenç, Hindistan’daki seçimlerde kullanılan hologram teknolojileri ile Guiness rekorlar kitabına girdiklerini belirterek, “Guiness’e giren yatırımımız ile Hindistan’da 400 TIR’ın arkasına kurduğumuz hologram sistemlerini Hindistan Başbakanı Narendra Modi kullandı. Modi, aday olduğu seçimlerde hologram teknolojilerini kullanarak seçime girdi ve kazandı. Gittiği mitinglerde, gidemediği kasaba, köy ve ilçelere bu TIR’ları yolladı. Tarihe geçecek bir seçim başarısı yaptı” dedi.

SİYASETÇİ EVDE, HOLOGRAMI MİTİNGTE

Siyasetçilerin kullanacağı hologram teknolojileriyle kitle iletişimde yeni bir boyut kazanacağını ifade eden Günenç, “Bu kitle iletişimde yepyeni bir boyut. İletişimde anlatan kişi ile vermek istenilen mesajı bir araya getiren bir teknoloji. Hiçbir şekilde sanallık ve dijitallik hissettirmeden samimiyetin tersine onlara ulaşmayı gösterebilen teknoloji. Seçimler ve kitle iletişiminde bu teknoloji artık çok kullanılıyor. Türkiye’de de çok daha fazla göreceğiz” ifadelerini kullandı.

AYNI ANDA 5 YERDE KONSER

Konserlerde sanatçıların da işini kolaylaştıracak bir teknoloji ile magazin dünyasına da el attıklarının altını çizen Günenç, “Sanatçılar aynı anda 5 yerde konser verebilecekler. İşin ilginç boyutu ise, artık aramızda bulunmayan sanatçıların ithal canlandırma tekniğimizi kullanarak sahne almaları. Bizi ünlü kılan ve ödül kazandıran bir teknoloji” şeklinde konuştu.

VİTRİNLERDEKİ CANSIZ MANKENLERE SON

AVM’lerde mağaza vitrinlerinin de hologram ile canlanacağını ifade eden Murat Günenç, “Mağazanın içinde ya da vitrinindeki kullanım alanında bir ünlü markanın yüzü mankenin mağaza vitrinlerinde canlı olarak durması farklı bir etki yapar. Bununla birlikte Samsun’da bir mağazada vitrin çözümü olarak defile yaptık. Canlı ve hologram mankenlerinin ayırt edilemediği bir sokak defilesi oldu” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.