Siyasi Parti Temsilcileri Ve STK'lar Bir Araya Geldi

Siyasi Parti Temsilcileri Ve STK'lar Bir Araya Geldi
Pazarcık'ta İlçe Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları Pazarcık Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda bir araya gelerek 15 Temmuz 2016’da gerçekleştirilmek ist

Pazarcık'ta İlçe Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları Pazarcık Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda bir araya gelerek 15 Temmuz 2016’da gerçekleştirilmek istenen kalkışmayı değerlendirdi. Toplantı da bilgi alışverişi ve mütealalar yapıldı.

Toplantıda Pazarcık Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ ve İlçe Garnizon Komutanı Uğur Bucak birer konuşma yaptı.

1-20160719154034.jpg

İlçe Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe konuşmasında şunları kaydetti :

15 Temmuz 2016: Yüce Türk Milletinin Demokrasi Nöbeti ve En uzun Gecesi. Aziz Devletimiz ve Necip Milletimiz, Türk Milletinin tamamını hedef alan dünya tarihinin en menfur, melun, hain, aşağılık ve vicdansız bir terörist saldırısını, olağanüstü bir sorumluluk duygusu, olgunluk ve basiretle püskürttü tüm duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum'' dedi.

Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ konuşmasında :

''Darbe girişimcilerinin oluşturmak istediği kaos ortamına izin vermeyen, yaptığı çağrılar ve telkinlerle milli iradenin en büyük temsilcisi olduğunu bir kez daha gösteren Sayın Cumhurbaşkanımıza, Hükümetimize, hain çetelerle birlikte hareket etmeyen askerlerimize, adli, mülki, mahalli idarelerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, siyasi parti temsilcilerimize, basın kuruluşlarımıza, bu davaya sahip çıkan tüm kişi ve kurumlarımıza şükranlarımı arz ediyorum.

2-20160719154034.jpg

 Yaşadığımız elim olaylarda şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza şifalar diliyorum. İlçemizde darbe teşebbüsünün ilk gününden beri meydanlardan ayrılmayan halkımızdan Allah razı olsun. İçinden geçtiğimiz bu hassas süreçte vatandaşlarımız provakasyonlara karşı dikkatli olmalıdır. En ufak olumsuz bir duruma kendileri müdahale etmeden emniyet güçlerine bildirmelidir'' dedi.

İlçe Garnizon Komutanı Uğur Bucak ise :

Türk Silahlı Kuvvetleri gücünü yüce Türk Milletinden alır.Biz kolluk kuvvetleri olarak daima milletimiz ve devletimizin arkasındayız dedi.

Toplantı yemek ve hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.