Sneıjder’den Galatasaray’a 15 Puan

Sneıjder’den Galatasaray’a 15 Puan
Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, bu sezon kritik maçlarda attığı gollerle takımına 15 puan kazandırdı.Sarı-kırmızılı takım, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında sahasında karşılaştığ...

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, bu sezon kritik maçlarda attığı gollerle takımına 15 puan kazandırdı.

Sarı-kırmızılı takım, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında sahasında karşılaştığı Beşiktaş’ı 2-0 mağlup etmeyi başardı. Mücadelenin 80. dakikasında ağları havalandırarak skoru 2-0’a getiren ve galibiyette önemli bir rol oynayan Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, ligdeki gol sayısını da 10’a yükseltti.

GOL ATTIĞI MAÇLARDA MAĞLUBİYET GÖRMEDİ

Zirve yarışı içerisindeki takımına büyük katkı sağlayan Sneijder’in gol sevinci yaşadığı maçlarda Galatasaray mağlubiyet yüzü görmedi. Bu sezon toplam 8 kez karşılaşmada 10 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Sneijder, takım arkadaşlarının attığı 3 golünde hazırlayıcısı oldu.

KULÜBE BÜYÜK KATKI

Takımının bu sezon topladığı 15 puanda başrol oynayan Sneijder, 5 milyon 500 bin TL’lik performans primini de kulübün kasasına koydu. Ligde son haftaya girilirken, Beşiktaş galibiyeti ile şampiyonluk umutlarını arttıran Galatasaray’da, yıldız isim Sneijder, son hafta oynanacak Çaykur Rizespor karşılaşmasında da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun en büyük kozu olacak.

DEPLASMANDAKİ TEK GOLÜ ERCİYESSPOR’A

Öte yandan yıldız oyuncunun gol sevinci yaşadığı 8 karşılaşmanın 7’si Türk Telekom Arena Stadyumu’nda olması dikkat çekti. Bu sezon sadece ligdeki ilk golünü kaydettiği Kayseri Erciyesspor mücadelesinde deplasmanda gol sevinci yaşayan Sneijder, diğer 9 golünü taraftarı önünde kaydetti.

Sneijder’in bu sezon gol sevinci yaşadığı karşılaşmalar şöyle:

Kayseri Erciyesspor 1 - 2 Galatasaray (1 gol)

Galatasaray 2 - 1 Fenerbahçe (2 gol)

Galatasaray 2 - 0 Çaykur Rizespor (1 gol)

Galatasaray 3 - 1 Balıkesirspor (1 gol)

Galatasaray 3 - 1 Kayseri Erciyesspor (1 gol)

Galatasaray 4 - 2 Karabükspor (2 gol)

Galatasaray 1 - 0 Gençlerbirliği (1 gol)

Galatasaray 2 - 0 Beşiktaş (1 gol)

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.