Sofuoğlu Güven Tazeledi

Sofuoğlu Güven Tazeledi
Memur-Sen Manisa İl Temsilciğine Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu yeniden seçildi.2011 yılından bu yana başarılı bir şekilde sürdürdüğü Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi görevine M...

Memur-Sen Manisa İl Temsilciğine Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu yeniden seçildi.

2011 yılından bu yana başarılı bir şekilde sürdürdüğü Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi görevine Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı sendikaların Şube Başkanlarının ve İl Temsilcilerinin ittifakıyla tekrar seçilen Sofuoğlu, görevini layık-ı vechiyle yerine getirmek için üstün gayret göstereceğini söyledi.

Yeni dönemde hep birlikte çalışarak, Memur-Sen’i yeni ufuklara taşıyacaklarını vurgulayan Sofuoğlu, “Bize tevdi edilen sorumluluğun altından kalkmak, bunun hakkını vermek, Memur-Sen Konfederasyonumuzu yeni ufuklara taşımak için bundan sonra da sendikalarımızın, üyelerimizin, milletimizin ve ümmetin hizmetinde, emrinde olacağız. Yeni dönemi hep birlikte omuzlayacak, yeni ufuklara birlikte uzanacağız. Memur-Sen geldiği noktadan daha ileriye gidebilecek, daha büyük işler yapabilecek, insanlık için daha faydalı çalışmalara imza atabilecek güçtedir. Bunu birlikte başaracak, kol kola yürüyerek olgunlaştıracağız. Tüm Şube Başkanlarımıza, İl Temsilcilerimize ayrı ayrı gönülden teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.