Soğuk Heykellerden Sıcak Tanıtım

Soğuk Heykellerden Sıcak Tanıtım
Bu yıl 19. kez düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’ndan (EMİTT) Edremit Belediyesi’nin soğuk heykelleri büyük ilgi gördü.

- Bu yıl 19. kez düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’ndan (EMİTT) Edremit Belediyesi’nin soğuk heykelleri büyük ilgi gördü.

4 bin 500’den fazla katılımcı ve 200 binden fazla ziyaretcisi ile dünyanın 6.cı büyük turizm fuarı olan EMİTT’te Edremit Belediyesi stantında yer alan Soğuk Heykeller ilgi odağı oldu. İzmir Soğuk Heykel Atölyesi sanatçılarının el yüz ve kıyafetlerini özel boyalar ile boyayarak günde 8 saat boyunca birer saatlik performansları ile dikkatleri çekiyor. Ayneas ve Zeytinci kadın heykelleri başta çocuklar olmak üzere TÜYAP’a gelen herkesin beğenisini topluyor. Edremit’in daha önceki tanıtım faaliyetlerinde de kullanılan Soğuk Heykellerin önümüzdeki tanıtım faaliyetlerinde de kullanılacağı öğrenildi. Standı ziyaret eden ziyaretçiler saatler boyunca hareketsiz duran gerçek insanları görünce kendilerine ilginç geldiğini ifade ederek "Çok başarılı bir tanıtım yöntemi. Fuarda en çok bu satant ilgimizi çekti. Çok başarılı bir tanıtım yöntemi izlenmiş." dediler.

SOĞUK HEYKELLERDEN SICAK TANITIM

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.