Söke Ovası Sulama Birliği Meclis Toplantısı Yapıldı

Söke Ovası Sulama Birliği Meclis Toplantısı Yapıldı
Söke Ovası Sulama Birliği’nin olağan meclis toplantısı yapıldı. Birlik Başkanı Necdet Özekmekçi Başkanlığı’nda yapılan meclis toplantısı, Söke Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleşti.

- Söke Ovası Sulama Birliği’nin olağan meclis toplantısı yapıldı. Birlik Başkanı Necdet Özekmekçi Başkanlığı’nda yapılan meclis toplantısı, Söke Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleşti.

Meclis toplantısında geçmiş meclis karar özeti oy birliği ile kabul edildi. Sulama Birliği meclis toplantısında 2013 faaliyet raporu, 2013 yılı gelir ve gider kesin hesapları ile denetim kurulu raporları oy birliği ile kabul edildi. Gündemde yer alan sözleşmeli avukat çalıştırılması konusu görüşülürken avukatın kısmi zamanlı olarak bakanlığın belirlediği aylık bin 26 TL maaşla çalıştırılması oy birliği ile kabul edildi. Diğer maddede yer alan 48 geçici işçi çalıştırılmasına ilişkin konuda görüşülürken meclisin oy birliği ile kabul edildi.

“21 NİSAN’DA SU KESİLİYOR”

Kanal bakım ve temizliği için kış sulamasının sona eriş tarihi 21 Nisan Pazartesi olduğu belirtildi. Söke Söke Ovası Sulama Birliği tarafından kanal temizlik ve bakımları için gerekli süre göz önünde bulundurularak Kış suyu bitim tarihinin 21 Nisan Pazartesi olarak öngörüldüğü belirtildi. Geçen yıl bakım ve temizliğin 14 günde bittiğini belirten Söke Ovası Sulama Birliği Başkanı Necdet Özekmekçi; “Geçmiş yıllarda Mart ayında kesilip, Haziran ayında verilen suyu biz 15 güne kadar düşürdük. Planlamalarımızı kimseyi mağdur etmeyecek şekilde yapıyoruz. Herkese eşit ve herkese hizmet edebilmek için çaba sarf ediyoruz. Pazartesi itibariyle suyu kesip, çalışmalara hızla başlıyoruz” dedi.

SÖKE OVASI SULAMA BİRLİĞİ MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.