Solo Türk Bir Kez Daha Nefes Kesti

Solo Türk Bir Kez Daha Nefes Kesti
Erzurum Kongresi’nin 95. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Solotürk Türk yıldızları gösterisi adeta nefes kesti. TBMM Başkanı Cemil Çiçek de gösteriyi ilgiyle izledi. 23 Temmuz Erzurum Kon...

Erzurum Kongresi’nin 95. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Solotürk Türk yıldızları gösterisi adeta nefes kesti. TBMM Başkanı Cemil Çiçek de gösteriyi ilgiyle izledi.

23 Temmuz Erzurum Kongresi’nin 95’nci yıl dönümü düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor. TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in de katıldığı törenlerde Solotürk gösterisi Erzurumluların yoğun ilgisini gördü. Havuzbaşı’ndaki Atatürk anıtı önünde düzenlenen törenin ardından törene katılan protokol ve vatandaşlar kortej eşliğinde Yakutiye kent meydanına kadar yürüdü. Yakutiye kent meydanında düzenlenen törene TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Mehter takımının gösterisinin ardından TBMM Başkanı Çiçek, meydanda açılan ilçe stantlarını tek tek gezdi. Stantta bulunan kağnının parçalarıyla ilgili olarak görevlilerle bir süre sohbet eden Çiçek, daha sonra aynı meydanda açılan pul sergisini gezdi. Öğrencilere bisiklet dağıtan Çiçek, daha sonar solotürk gösterisi izledi. Türk yıldızları havada yaptıkları akrobatik şovlarla Erzurumlulara unutulmaz dakikalar yaşattı.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek daha sonra kongre binasının açılışını yapmak üzere alandan ayrıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.