Soluğu Boğaz’da Aldılar

Soluğu Boğaz’da Aldılar
İstanbul’da sıcak havadan bunalan vatandaşlar sahillere akın etti. Eylül ayıyla birlikte sıcak hava etkisini devam ettirirken, vatandaşlar İstanbul Boğazı’nda serinlemeye çalıştı. Eylül ayıyla birlikt...

İstanbul’da sıcak havadan bunalan vatandaşlar sahillere akın etti. Eylül ayıyla birlikte sıcak hava etkisini devam ettirirken, vatandaşlar İstanbul Boğazı’nda serinlemeye çalıştı.

Eylül ayıyla birlikte sıcak hava etkisini devam ettirirken, hafta sonu sıcaktan bunalan vatandaşlar İstanbul Boğazı’nda denize girerek serinlemeye çalıştı. Kimi çocuğuyla denize girerken, bazı vatandaşlar da ağaç altında gölgede oturmayı tercih etti. Öte yandan bazı Japon turistler de sıcaktan bunalınca denize girerek serinlemeye çalıştı.

Emirgan sahilini tıka basa dolduran vatandaşları ise denizde dev denizanası sürprizi karşıladı. Dev denizanasını gören bazı vatandaşlar paniklerken, bazıları da denizanasını elleriyle yakalamaya çalıştı. Çocuklarıyla denizin tadını çıkaran bir vatandaş, havanın çok sıcak olduğunu söyleyerek, “Çocuklarımla geldik. Onları denize alıştırmaya çalışıyorum. Ama su sıcak” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.