Soma Belediyesinden Geleneksel İftar

Soma Belediyesinden Geleneksel İftar
Soma Belediyesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programı Soma kurum ve kuruluşlarının yanısıra sivil toplum örgütleri ve vatandaşları iftar sofrasında buluşturdu.Ege Linyitleri İşletmes...

Soma Belediyesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programı Soma kurum ve kuruluşlarının yanısıra sivil toplum örgütleri ve vatandaşları iftar sofrasında buluşturdu.

Ege Linyitleri İşletmesi Azoz Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen iftara AK Partili Manisa Milletvekilleri Recai Berber, Uğur Aydemir ve Selçuk Özdağ ile AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan da katıldı.

Soma Müzik Gönüllüleri Derneği’nin tasavvuf dinletisi ile iftar yapan vatandaşlara hitap eden Belediye Başkanı Hasan Ergene, "Mübarek Ramazan ayında böylesi güzel iftarlar Soma’mızın her köşesinde gerçekleşiyor. Ramazan’ın ruhuna uygun bir şekilde ibadetlerimizi yapmak suretiyle Rabbimize hamd ediyoruz. Bayrama doğru yaklaştıkça bir başka heyecan evlerimizde başlayacak. İnşallah hep böyle kardeşlik sofralarında buluşalım." dedi.

SOMA BELEDİYESİNDEN GELENEKSEL İFTAR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.