Soma’da Mobil Araçla Ücretsiz Diş Taraması

Soma’da Mobil Araçla Ücretsiz Diş Taraması
"Günde iki kez iki dakika" sloganı ile Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan Ağız ve Diş Sağlığı Projesi kapsamında devreye sokulan gezici tarama aracının durağı Manisa’nın Soma ilçesi oldu.Sağlık Ba...

"Günde iki kez iki dakika" sloganı ile Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan Ağız ve Diş Sağlığı Projesi kapsamında devreye sokulan gezici tarama aracının durağı Manisa’nın Soma ilçesi oldu.

Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan Ağız ve Diş Sağlığı Projesi kapsamında devreye sokulan gezici tarama aracı, Soma’daki Cengiz Topel Meydanı’na geldi. Diş hekimleri tarafından üç gün boyunca diş taraması yapan mobil araç ile ilgili olumlu geri dönüşler aldıklarını vurgulayan Soma Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Özkan Ful, "Bakanlığımız tarafından sağlanan bu araç ile halkımıza ücretsiz olarak ağız ve diş sağlığı hizmeti verilmekte olup bu hizmetlerden olumlu geri dönüşler almaktayız" dedi.

Diş Hekimi Fatma Can ise, "Soma halkına hizmet veriyoruz. Hastalarımızın diş taraması yapıyoruz. Bilgilendirmeler yapıyoruz. Gerekirse diş taşı temizliği yapıyoruz. Burada yapamayacağımız sağlık sorunları hakkında da vatandaşları yönlendiriyoruz" diye konuştu.

SOMA DİŞ TARAMASI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.