Son Anları Görüntülendi

Son Anları Görüntülendi
Üsküdar sahilinde ölü bulunan Profesör Işıl Berat Barlan’ın son anlarının yer aldığı güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Barlan’ın Kuzguncuk’ta bir süre dolaştıktan sonra hızla de...

Üsküdar sahilinde ölü bulunan Profesör Işıl Berat Barlan’ın son anlarının yer aldığı güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Barlan’ın Kuzguncuk’ta bir süre dolaştıktan sonra hızla denize atladığı görülüyor.

Olay, geçtiğimiz günlerde Üsküdar sahilinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Türkiye’nin sayılı alerji uzmanlarından biri olan 2 çocuk annesi Işıl Berat Barlan’ın(57) Üsküdar sahilinde cesedi bulundu. Işıl Berat Barlan, saat 20.30 sıralarında, ilaç almak için otomobiliyle evinden ayrıldı. Bir süre nöbetçi eczane aradıktan sonra Babanakkaş Sokak’tan inen Barlan, Kuzguncuk İlköğretim Okulu yanında kontrolü kaybedip, aracıyla karşı binanın duvarına çarptı. Prof. Barlan daha sonra aracından inerek yürümeye başladı. Otomobil ise, birkaç saat sonra olay yerine gelen polis tarafından çekici ile otoparka çekildi. Ertesi sabah Barlan’ın cesedi Üsküdar İskelesinde bulundu. Polis olayla ilgili çalışma başlattı. Türkiye’nin sayılı alerji uzmanlarından Prof. Berat Barlan’ın ölümünün ne şekilde gerçekleştiği güvenlik kamerası kayıtlarından ortala çıktı. Pazartesi gecesi Kuzguncuk’ta otomobiliyle duvara çarptıktan sonra yaya olarak olay yerinden uzaklaşan Prof. Barlan, sırtında çantasıyla yürüyerek deniz kıyısına iniyor, bir süre dolaştıktan sonra hızla gidip denize atlıyor.

SON ANLARI GÜVENLİK KAMERASINDA

Barlan’ın son alları ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Barlan, sahile doğru yürüyor, ardından denize atlıyor. Bir süre yüzdükten sonra kıyıya yaklaşan Barlan, ikinci bir deneme daha yapıyor. Yeniden kulaç atıyor ve ardından kayıplara karışıyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.