Sonu ağabeyiyle aynı oldu!

Sonu ağabeyiyle aynı oldu!
Adana'da 5 Kasım 2014 tarihinde, evlendikten 3 ay sonra yüksek dozda eroin alarak hayatını kaybeden şasın kardeşi de arkadaşının avukatlık bürosunda...

Adana'da 5 Kasım 2014 tarihinde, evlendikten 3 ay sonra yüksek dozda eroin alarak hayatını kaybeden şasın kardeşi de arkadaşının avukatlık bürosunda yüksek dozda uyuşturucu alarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesi, Reşatbey Mahallesi'nde meydana geldi. Hamit Cem Çöl (25), sabaha karşı bir avukat bürosuna gelerek arkadaşlarına selam verip, tuvalete geçti. Ancak aradan çok zaman geçmesine rağmen Çöl çıkmayınca arkadaşları tuvalete giderek kapıya vurdu. Ses gelmeyince tuvaletin kapısını açan arkadaşları Çöl'ün hareketsiz halde yerde yattığını görüp hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, yaptıkları incelemede Çöl'ün yüksek dozda bacağından şırınga ile eroin alarak hayatını kaybettiğini belirledi. Çöl'ün cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Çöl'ün cenazesi otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu arada, Çöl'ün ağabeyinin de 5 Kasım 2014 tarihinde evlendikten 3 ay sonra evinin banyosunda ölü olarak bulunduğu, yapılan incelemede onun da yüksek dozda eroin almaktan hayatını kaybettiği belirlenmişti. Çöl ailesi 1 yıl arayla iki çocuklarını eroine kurban vermekten dolayı yıkıldı. Hamit Cem Çöl'ün arkadaşları da sosyal paylaşım sitesinde üzüntülerini dile getirdi.

Sonu ağabeyiyle aynı oldu!

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.