Sorgun Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Tamamlandı

Sorgun Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Tamamlandı
Yozgat’ın Sorgun Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvası yapılan final müsabakasıyla tamamlandı.Sorgun Kapalı Spor Salonunda d...

Yozgat’ın Sorgun Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvası yapılan final müsabakasıyla tamamlandı.

Sorgun Kapalı Spor Salonunda düzenlenen kupa töreni öncesinde Sorgun kurumlar birincisi ile Yerköy kurumlar birincisi özel bir karşılaşma yaptılar. Karşılaşmayı Sorgun İlçe Kaymakamı Ali Arslantaş, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, İl Genel Meclis Başkanı Hacı Şahbaz, İl Genel Meclis Üyeleri Ali Ünlü, Mustafa Şanlı, Daire Amirleri ve çok sayıda voleybol sevenler bu karşılaşmayı büyük bir heyecanla izledi.

Karşılaşmanın ilk setini 25-24, ikinci setini 25-23 kazanan Sorgun, üçüncü seti 25-22 kaybetti. Dördüncü seti 25-8 kazanan Sorgun kurumlar birincisi, Yerköy Kurumlar birincisini 3-1 mağlup etti. Müsabakanın ardından ödül törenine geçildi. Sorgun kurumlar arası voleybol turnuvasında birinci olan Delibaşspor’a madalya ve kupasını Yerköy İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök takdim etti. Turnuvada ikinci olan Eğitimspor’un kupa ve madalyalarını Sorgun İlçe Kaymakamı Ali Arslantaş, üçüncü olan İmamhatipspor’a ise kupa ve madalyalarını Belediye Başkanı Ahmet Şimşek verdi. Centilmenlik kupasını ise İl Genel Meclis Üyesi Hacı Şahbaz Jandarmaspor’a takdim etti.

Ödül töreni sonrasında bir konuşma yapan Sorgun İlçe Kaymakamı Ali Arslantaş, Sorgun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvası ödül gecesinde kendilerini kırmayarak Sorgun’a kadar gelen Yerköy kurumuna teşekkür ederek “Ödül töreni öncesinde Yerköy İlçe Kaymakamımız sayın Nevzat Şengök, davetimiz üzerine bizleri kırmayarak Sorgun’a kadar geldiler. Bizde tören öncesi voleybol sevenlerine özel bir karşılaşma izletmek istedik. Sorgun kurumlar birincisi ile Yerköy kurumlar birinci özel bir karşılaşma yaptılar. Bu karşılaşmadan 3-1 Sorgun galip ayrılsa da kazanan dostluk oldu. Ben her iki kurumu da kutluyorum”dedi.

SORGUN KURUMLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASI TAMAMLANDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.