Sosyal Destek ve Rehberlik Merkezi açıldı

Sosyal Destek ve Rehberlik Merkezi açıldı
KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından, İstihdam için Koordinasyon ve Eğitim Projesi (İSKEP) kapsamında Sosyal Destek ve...

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından, İstihdam için Koordinasyon ve Eğitim Projesi (İSKEP) kapsamında Sosyal Destek ve Rehberlik Merkezi'nin açılışı yapıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Züver Çetinkaya, kültür parkta merkezin açılışında yaptığı konuşmada, İSKEP sayesinde çok iş yeri açıldığını ve bir çok kişinin bu sayede ekmek yediğini söyledi.İSKEP kapsamında Kahramanmaraş için bir çok alanda güzel işler yaptıklarını belirten Çetinkaya, şunları kaydetti:"Kahramanmaraş'ın coğrafi konumunu düşündüğümüz zaman bizim daha çok çalışıp daha güzel işler yapmamız gerekir. Bu projedeki temel maksadımız dezavantajlı kişilerin önce bir tespitini yapmak sonra bunları bir veri bankasında toplamak bunlara yönelik bir takım eğitimler yapmak. Bunlar içerisinde İSKEP projesi kapsamında iletişim kurduğumuz, faaliyetlerimize katılan dezavantajlı gruplarımızın istihdamına yönelik somut veriler almak."İSKEP Kilit Uzmanı Özlem Yurdanur ise projenin Ağustos 2014 yılında başladığını ve çok yoğun şekilde çalıştıklarını, Kahramanmaraş'tan destek gördüklerini, sosyal paydaşlar ile projeyi yürüttüklerini söyledi.Konuşmaların ardından Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam proje hakkında bilgilendirme sunumu yaptı.

20161025_2_19748000_15351942_web.jpg20161025_2_19748000_15351943_web.jpg

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.