Sosyal Medya Bağımlılığı İkincilik Getirdi

Sosyal Medya Bağımlılığı İkincilik Getirdi
Manisa Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Manisa Ticaret Meslek Lisesi) 11. sınıf öğrencisi Yeşim Vardar’ın ‘Sosyal medya bağımlılığı’ temalı fotoğrafı 4. Doğa’l Plato kısa film ve fotoğraf y...

Manisa Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Manisa Ticaret Meslek Lisesi) 11. sınıf öğrencisi Yeşim Vardar’ın ‘Sosyal medya bağımlılığı’ temalı fotoğrafı 4. Doğa’l Plato kısa film ve fotoğraf yarışmasında fotoğraf dalında Türkiye ikincisi seçildi.

Manisa Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi her alanda adından söz ettirmeye devam ediyor. Mesleki eğitimin yanında öğrencilerini sosyal, kültürel, sportif birçok farklı alanda destekleyen okul, Türkiye genelinde düzenlenen ve geleceğin yönetmenlerinin ve fotoğraf sanatçılarının yetiştirildiği yarışmada büyük bir başarıya imza atarak Türkiye ikincilliğini kazandı.

Kendini geliştirmeye hevesli ve yetenekli öğrencileri, kısa film ve fotoğraf çalışmaları konusunda daha fazla teşvik etmek amacıyla; Doğa Koleji ve Plato Medya Yapım tarafından düzenlenen 4. Doğa’l Plato kısa film ve fotoğraf yarışmasında, Manisa Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Yeşim Vardar Türkiye ikincisi oldu. ‘Sosyal Medya Bağımlılığı’ konulu fotoğrafı ile Türkiye ikinciliğini kazanan Yeşim Vardar ve danışman öğretmeni Ayşe Körpeci Birol, İstanbul Acıbadem Doğa Bilim Okulunda düzenlenen ödül törenine katılarak; ödüllerini aldılar.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.